Camping Puget-sur-Argens

Laat u voor uw campingvakantie verleiden door de charme van Puget-sur-Argens. De unieke ligging van dit sfeervolle Provençaalse dorp, op slechts enkele kilometers van de Middellandse Zee en vlak bij Fréjus en Saint-Raphaël, zal u zeker bevallen.
Het op een kleine heuvel gelegen Puget-sur-Argens kijkt uit over de vallei van de Argens en biedt talloze wandelmogelijkheden te midden van de pijnbomen. Profiteer tijdens uw campingvakantie in Puget-sur-Argens ook zeker van een ontspannen middagje aan de oevers van het idyllische Lac de l’Arena waar u prachtig kunt wandelen en diverse wateractiviteiten kunt beoefenen.

Campingvakantie Puget-sur-Argens

Kom tijdens uw campingvakantie in Puget-sur-Argens het prachtige kustgebied van de Var ontdekken. Het middeleeuwse, voormalige vestingstadje Puget-sur-Argens is een aantrekkelijk Provençaals dorp aan de Côte d’Azur, in de vallei van de Argens. Een rustgevende vakantie aan de Côte d’Azur, vlak bij zee maar ver weg van de hectiek van de Provençaalse badplaatsen, zal zonder enige twijfel in de smaak vallen.

Bovendien kunt u dankzij de unieke geografische ligging dicht bij Fréjus en Saint-Raphaël, op slechts enkele kilometers van zee, genieten van de talrijke watersportactiviteiten die het hele jaar door mogelijk zijn in deze twee Provençaalse steden, net als van de schitterende fijnzandstranden. Ga in Saint-Aygulf zeker wandelen op de prachtige “Sentiers des Douaniers” en ontdek de mooiste verborgen plekjes in de talloze kreken voor een momentje van heerlijk nietsdoen.

Camping Puget-sur-Argens

Vergeet niet het op 10 km gelegen Roquebrune-sur-Argens te bezoeken, waar u via verschillende kanoroutes de mooie vallei van de Argens kunt verkennen.

Daarnaast bezit het zonovergoten Puget-sur-Argens met enkele beschermde historische monumenten zoals de kerk Saint-Jacques-le-Majeur, de klokkentoren en de kapel Sainte-Philomène een interessant erfgoed dat een bezoek tijdens uw campingvakantie meer dan waard is.

×