Camping Cannes

Criteria wissen
Cannes, het mythische oord aan de Côte d’Azur, heeft een wereldwijde reputatie. Ook u zult vallen voor de charme van deze stad!

Cannes is niet alleen maar het filmfestival dat elk jaar ontzettend veel filmsterren trekt: het is ook een schitterende baai met prachtige fijnzandstranden, een historisch stadscentrum met goed bewaard gebleven gebouwen en een achterland dat een bezoek meer dan waard is…

Zin om het historische hart van Cannes te bezoeken? Ga dan naar de oude wijk Le Suquet met zijn talrijke autovrije straatjes en mediterrane sfeer: op de top van de heuvel hebt u een prachtig uitzicht over heel Cannes. Met een tocht in de “Petit Train de Cannes” kunt u de stad op een heel andere manier en zonder moe te worden verkennen: dit treintje voert u door de hele stad en geeft u bij elke wijk interessante wetenswaardigheden.

Uw zoekresultaten: 5 Campings

Campingdorpen Var

Campingdorpen Alpes-Maritimes

Campingvakantie Cannes

Kruip voor een paar uur in de huid van een filmster en wandel op de beroemde boulevard La Croisette! De charme van de stad Cannes is tijdloos…

Cannes staat ook bekend om de fijnzandstranden die zich perfect lenen voor aangename zwemmomenten met de familie. Vanaf uw badlaken op het strand van Le Mouré Rouge kunt u de Lérins-eilanden bekijken die zich op slechts 20 km van de kust bevinden. Aarzel niet om de ferry te nemen ernaartoe en tussen de pijn- en eucalyptusbomen en schitterende baaitjes een wandeling te maken op deze prachtig ongerepte eilanden. 

Een bezoek aan de stad Cannes is uiteraard pas compleet als u in de jachthaven bent geweest: hier kunt u schitterende jachten en enorme zeilschepen bewonderen. U komt beslist ogen tekort! 

Als u trekt krijgt, kunt u plaatsnemen aan een tafeltje op een van de vele privéstranden van de stad. Wat is er nu heerlijker dan in zo’n omgeving, pal aan zee, te genieten van een maaltijd?

×