Breng je vakantie door in een vakantiedorp in de Finistere

Criteria wissen
De Finistère is een klein beetje het einde van de wereld. Het uiterste tipje van Bretagne combineert passie voor de zee en een streek rijk aan geschiedenis en tradities. De ruige kustlijn is bezaaid met vuurtorens en pittoreske visserhaventjes.

Vakantie op een camping Finistère 

Met zijn tweeën, onder vrienden of met het gezin: verblijven in de Finistère kunnen zowel dynamisch zijn als synoniem voor ontspanning en recreatie. Het netwerk van groene wegen en fietspaden dat over heel het departement loopt, laat u toe om te voet, met de fiets of te paard de verborgen schatten van de Finistère te ontdekken. Er worden ook ongewone trips georganiseerd, die uw vakantie een persoonlijke touch geven.

Reisjes met de koets, sprookjes en legenden, zeevissen op een trawler: alles is hier mogelijk. Vertrek op mini-cruise aan boord van een catamaran met uw eigen schipper, voor een romantisch tochtje op de verkwikkende deining van de oceaan. Geniet van de vrijheid tijdens een verblijf op een camping in de Finistère.

Breng een bezoek aan de kleine vissershaventjes met een onweerstaanbare charme in Guilvinec, Lesconil en Concarneau. Ondanks de magische aantrekkingskracht van de kuststreek, beschikt ook het achterland van de Finistère over talrijke architecturale juweeltjes.

Ontdek een magisch plekje: het schiereiland Crozon. Met zijn drie zeegevels heeft het gebied sinds de middeleeuwen een sterk verdedigingssysteem ontwikkeld, langs de kust en in het achterland.

Als integraal onderdeel van het regionaal natuurpark van Armorique kent het een uitzonderlijke biodiversiteit. Op het platteland vindt men er talrijke kleine kasteeltjes en landhuizen, zoals dat van Kernault of Trevarez.

Camping Finistère

Bezoek tijdens uw tussenstop in Quimper, een niet te missen stad, zeker de kathedraal en het majestueuze bronzen standbeeld van Eugène Louis Lequesne. Deze stad is geklasseerd als kunst- en historische stad en verblindt u met haar schoonheid tijdens uw verblijf op een camping in de Finistère.

Uw zoekresultaten: 5 Campings

Om te ontdekken
×