Camping Carantec

Criteria wissen
Carantec biedt haar vakantiegangers een duizelingwekkend uitzicht over de baai van Morlaix met zijn steile kusten. Ook gastronomie mag niet ontbreken tijdens uw vakantie in Carantec: doe u tegoed aan een mandje vers geplukte oesters! Zo vloeien alle smaken van de zee samen op uw bord ...

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Finistère

Vakantie op een camping Carantec 

Boek uw vakantie in een Yelloh! Village camping in Carantec voor een deugddoende vakantie met de hele familie. Carantec is een badstadje in Finistère (Bretagne) op enkele kilometers van Morlaix, waar vakantiegasten van een duizelingwekkend uitzicht genieten op de baai van Morlaix met zijn steile kusten, waar het diepgroen van de weilanden samensmelt met het azuurblauw van de horizon. Als de zon haar stralen doet schijnen op de, boven de kust uittorende, rotsachtige kliffen, krijgt u een adembenemend zicht op de talloze eilandjes in de baai van Carantec.

Camping Carantec

De regio Carantec telt een breed scala historische sites: vuurtorens, kerken en kastelen nemen u mee terug in de tijd, in de sporen van de kaapvaarders, de zeerovers of de zeemannen. Liefhebbers van de natuur en de Bretoense sfeer zullen in de wolken zijn: voor hen is Carantec de gedroomde vakantiebestemming. Wacht niet langer en boek snel uw campingverblijf in een van de Yelloh! Village in de buurt van Carantec.

×