Camping Lesconil

Op enkele kilometers van Loctudy, in Finistère, ontvangt Lesconil u voor prachtige wandelingen langs de zee. Uw campingvakantie in Lesconil wordt gegarandeerd een succes, voor groot en klein. U geniet er van de Bretonse kust! Op slechts enkele kilometers van Loctudy, in Finistère, kunt u er terecht voor prachtige wandelingen langs de zee. Dit is het ‘Pays Bigouden' waar de wortels van de Bretonse cultuur nog het sterkst aanwezig zijn. Megalieten, dolmens, plezierhaven, stranden en religieus patrimonium bepalen hier het decor.

Vakantie op een camping Lesconil

Een campingvakantie in Lesconil betekent ook kennismaken met het lokale, historische erfgoed: tijdens een wandeling langs de aangelegde paden kunt u alle sites met menhirs exploreren, de majestueuze manoir van Kerlut bewonderen en uw trektocht beëindigen recht tegenover de oceaan onder het ‘kruis der geliefden' waar volgens de legende geliefden elkaar omarmen en trouw beloven.

Ook een bezoekje aan de Ster is een must tijdens uw campingvakantie in Lesconil: de zee lijkt er ‘gevangen' in het land, dankzij een dijk. U kunt dit unieke ecosysteem bewonderen door gebruik te maken van een smal pad dat langs de oevers van dit wateroppervlak loopt, tussen land en oceaan.

Camping Lesconil

U keert van uw campingvakantie in Lesconil terug met een hoofd vol herinneringen en met fonkelende ogen ...

×