Camping Douarnenez

De “Stad met de drie Havens” geeft uw vakantie in Bretagne net dat extra vleugje authenticiteit. Welkom in Douarnenez!

Op de kust van de Finistère, op het uiterste punt van Bretagne, daar waar het land stopt en de oceaan begint, is Douarnenez een ware uitnodiging om te reizen.
Vanop een van de talrijke stranden kunt u de oceaan aanschouwen die de inwoners van Douarnenez lange tijd getrotseerd hebben om op sardienen te vissen. Deze vis, die Douarnenez de nodige bekendheid bezorgde, is vandaag nog steeds aanwezig in tal van facetten van de stad, van de naam van de inwoners tot de hoge kanten mutsen van de inwoonsters. Kom naar de camping in Douarnenez en geniet van een geslaagde vakantie voor het hele gezin.

Vakantie op een camping Douarnenez

Douarnenez zal voor uw ogen haar prachtige kustlandschappen onthullen, een pittoreske vissershaven en een rijk historisch patrimonium. Deze site, een van de best bewaarde van Europa, neemt u mee voor een reis door de tijd, van de Oudheid tot de periode van de bloeiende visserij, over de piratenaanvallen en de legende van de stad Ys! Net als heel wat artiesten zal u versteld staan van het buitengewone kleurenpalet dat uitgaat van de kleurrijke gevels in het stadscentrum.

Maak van uw vakantie op de Yelloh! Village camping gebruik om kennis te maken met de vermaarde maritieme feesten van Douarnenez, waar de ziel van de stad tot leven komt. En bovenal ... leef op het ritme van Bretagne!

×