Camping Saint-Pol-de-Léon

Het mooie Saint-Pol-de-Léon met piratenallures, op een boogscheut van Morlaix, is een verplichte halte tijdens uw vakantie in Bretagne!
Het charmante en pittoreske Saint-Pol-de-Léon aan de kust van Finistère in Bretagne is omzoomd met liefst dertien kilometer fijnzandstranden.

Campingvakantie Saint-Pol-de-Léon

De stad in een van de belangrijkste tuinbouwregio’s van Europa – tevens de grootste van Frankrijk – zal u blijven verbazen. Zegt het u wat om samen met uw familie uw ogen de kost te geven in het natuurreservaat en te genieten van de indrukwekkende verscheidenheid aan zeevogels?

Hier vertaalt de godsdienst zich in een unieke architecturale stijl: breng een bezoek aan de kathedraal Saint-Paul-Aurélien of aan de kapel Notre-Dame du Kreisker! Of ga gezellig kuieren in de steegjes en ontdek er de verrassende historische panden uit de 16e en de 17e eeuw, de oude haven van Pempoul, de restaurants, noem maar op. En dan is er natuurlijk ook nog het obligate bezoekje aan de dinsdagmarkt! In Saint-Pol-de-Léon valt er van alles te zien en te ontdekken.

 

 

https://www.saintpoldeleon.bzh/ 

×