Camping Le Guilvinec

Mis de aankomst van de treilers niet in de haven van Le Guilvinec, op 5 minuten afstand van de camping. U kunt hier zien hoe vis en langoustines aan wal worden gebracht. Tijdens uw campingvakantie in Guilvinec maakt u kennis met het authentieke Bretagne op schaal van een kleine stad. Kom smullen van de regionale producten tijdens de zomermarkten. Wandelen in de vissershaven of zalig luieren op het strand, u kiest zelf de activiteiten die bij u passen. De oceaan is hier alom aanwezig en bepaalt het ritme van uw dag.

Vakantie op een camping Le Guilvinec

Begin uw dag met een uitstap naar één van de stranden van Le Guilvinec, de ‘Grève jaune' en de ‘Grève blanche'. Laat u meeslepen door het geluid van de golven en het heerlijke geruis van de zeebries door uw haren.

Tijdens uw campingvakantie in Le Gulivinic kunt u ook een onbekend kantje van de zee ontdekken. Bezoek zeker eens het ‘scheepskerkhof': de oude vissersboten en houten sloepen worden hier gedumpt. Dit ontroerende schouwspel laat niemand onverschillig!

Rond 16 uur is de havenkade de place to be. U ziet er de vissersboten terugkeren, vergezeld van grote zwermen zeemeeuwen. U zult dit beeld van het authentieke Bretagne niet licht vergeten.

Camping Le Guilvinec

's Avonds kunt u heerlijk genieten van een schotel zeevruchten in een restaurantje in de haven waarna u de zonsondergang kunt gaan bewonderen vanop het strand. Niets is toch aangenamer dan met de blote voetjes in het warme zand!

×