Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping L’Océan Breton

Lesconil, Finistère

« Een verwarmd zwemparadijs van 2000 m² met glijbanen en overdekt zwembad, op 5 minuten van het strand »

8.6 10 796 scores Recensies

Uw vakantie op camping
L’Océan Breton

Aan de oevers van een zeearm in de zuidelijke Finistère verwelkomt het Yelloh! Village L’Océan Breton u voor een fantastische vakantie. Hier geniet u van het bijzondere Bretonse licht en de alom aanwezige oceaan.

 

Camping L’Océan Breton beschikt over een 2000 m² groot aquapark met multiglijbanen, overdekte zwembaden, waterspelletjeszones, eersteklas accommodaties en bloemrijke, landschappelijk aangelegde staanplaatsen. Profiteer van de vele animaties en activiteiten voor alle leden van de familie. Dankzij de vlakbij gelegen stranden kunt u optimaal genieten van een frisse duik in zee en wandelingen in de zilte zeelucht.

Daar word je blij van

 • Een bevoorrechte ligging in de zuidelijke Finistère, aan de oevers van een zeearm.
 • Twee overdekte en verwarmde zwembaden.
 • Een grote verscheidenheid aan kwalitatief hoogwaardige kampeerplaatsen en accommodaties in het park van het kasteel.
 • Animaties voor alle leeftijden.
Open van 07/05/2021 tot 05/09/2021
Onze receptie: +33 (0)2 98 82 23 89

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Diensten
 • Activiteiten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Een nieuw speelterrein voor de kinderen

Yelloh! Village L'Océan Breton op video

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Profiteer op ludieke of sportieve wijze in het verwarmde binnen- of buitenbad van waterplezier in al zijn vormen. Camping L’Océan Breton ligt in de buurt van de mooiste stranden van de zuidelijke Finistère. Jong en oud kunnen zich hier heerlijk uitleven tijdens hun volgende vakantie. 

Wellness

Meer weten?

In de wellnessruimte kunt u op afspraak terecht voor diverse soorten verzorgingen. Profiteer van uw vakantie om uzelf te vertroetelen...

Kinderen en tieners

Meer weten?

Dankzij zijn prachtige ligging in het park van een kasteel, biedt camping L’Océan Breton voor kinderen die op zoek zijn naar actie de leukste activiteiten. Wat zelfstandiger worden en naar de kinderclub gaan voor allerlei artistieke of sportieve activiteiten, zich vermommen maar vooral plezier maken en andere kinderen ontmoeten, allemaal onder begeleiding van een animatieteam dat geweldig omgaat met 5- tot 12-jarigen. Voor de allerkleinsten is er een speciale babyruimte waar ouders en kinderen welkom zijn om van ‘s morgens tot ‘s avonds in alle rust te spelen en in een intieme, warme sfeer samen mooie momenten te beleven. 

Sport en activiteiten

Meer weten?

Sportievelingen kunnen tevreden zijn: op het activiteitenprogramma van het Yelloh! Village L’Océan Breton staan aquagym, petanque, voetbaltoernooien, basketbal... Langs de zeearm staat ook een fitnessparcours tot uw beschikking. Boomklimparcours, watersporten, boogschiet (na reservering), alles is mogelijk.

Diensten

Meer weten?

Diensten ter plaatse voor een zorgeloze vakantie; toeristisch informatiepunt, fietsverhuur, kleine supermarkt, bar, restaurant… Camping L’Océan Breton heeft aan alles gedacht, en vooral aan u! 

In de omgeving

Meer weten?

Zoals de naam al aangeeft, is camping L’Océan Breton prachtig gelegen aan de oceaan. Laat u verleiden door het schitterende landschap, de geuren en de waas van geheimzinnigheid waarin de lokale geschiedenis en het zo rijke erfgoed gehuld zijn. Ontdek de frisheid van de weidse oceaan en de bijzondere landschappen. Maak een boottocht naar de eilanden, ga wandelen op de spectaculaire kustpaden en verken de vele historische stadjes. Ontdek de bruisende zuidelijke Finistère waar alles begint...

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×