Zwembad en waterpark in camping L'Océan Breton

Profiteer op ludieke of sportieve wijze in het verwarmde binnen- of buitenbad van waterplezier in al zijn vormen. Camping L’Océan Breton ligt in de buurt van de mooiste stranden van de zuidelijke Finistère. Jong en oud kunnen zich hier heerlijk uitleven tijdens hun volgende vakantie. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Overdekt Waterspeeltuin
  Massagebanken met Bubbels
  Massagestralen
  Lagune
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Sauna
  Zonneterras
  Glijbanen
  Glijbanen met banden

  Het aquapark

  Het aquapark, met een oppervlakte van 2000 m², bestaat uit een buitenbad met waterglijbanen met een totale glijlengte van meer dan 150 m, een peuterbad voor de allerkleinsten, een tegenstroomrivier, een lagune, relaxatiebaden en 2 overdekte zwembaden. Een van de zwembaden heeft een transparant koepeldak en is met zijn waterspelletjes speciaal geschikt voor kinderen. En voor nog meer spanning en plezier heeft het buitengedeelte 2 ballenglijbanen!

  Om in alle rust en ontspannen te kunnen zwemmen, en waarom niet ook een paar baantjes te trekken, kunt u in de vroege ochtend al in La Longère terecht.Het zwembadwater is verwarmd, zowel in de binnen- als de buitenbaden. Om te zonnebaden staan ligbedden voor u klaar. Aantrekkelijke parasols en groeneilandjes completeren het prachtige decor.

   

  Informatie glijbanen: 9 m hoog. Kinderen tot 10 jaar moeten door een volwassene worden begeleid.

  De stranden

  De zuidelijke Finistère telt een groot aantal stranden, u kunt er elke dag wel een ontdekken. Op minder dan 5 minuten van het Yelloh Village L’Océan Breton liggen de stranden van Lesconil al op u te wachten. Lange fijnzandstranden, een afwisseling van zandplaten en rotsen... Zwemmen is hier altijd een oppeppende en verkwikkende belevenis. Onze lokale partners bieden tal van activiteiten om het strand op een andere manier te verkennen.

  Video zwemparadijs

  ×