Camping L'Océan Breton: in de buurt

Zoals de naam al aangeeft, is camping L’Océan Breton prachtig gelegen aan de oceaan. Laat u verleiden door het schitterende landschap, de geuren en de waas van geheimzinnigheid waarin de lokale geschiedenis en het zo rijke erfgoed gehuld zijn. Ontdek de frisheid van de weidse oceaan en de bijzondere landschappen. Maak een boottocht naar de eilanden, ga wandelen op de spectaculaire kustpaden en verken de vele historische stadjes. Ontdek de bruisende zuidelijke Finistère waar alles begint...

Camping L’Océan Breton

Lieu dit Manoir de Kerlut

29740 Lesconil

FRANKRIJK

Ligging

Loctudy , 5 km
Luchthaven van Quimper , 20 km
Station van Quimper , 28 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 47° 48' 47'' Lengtegraad: W 4° 13' 18''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

De mooie stranden van de Finistère

In de Finistère vind je voor elk wat wils. De kust leent zich perfect tot het beoefenen van tal van gevarieerde activiteiten: zalig niets doen op het strand, zwemmen, wandelen, voetballen naast de zee, strandvissen met het gezin, ... Een weelderige natuur, een kilometers lange kustlijn, mooie en uiteenlopende sites. Ontdek de grote stranden en ook de intiemere kreekjes. (stranden met toezicht in de buurt)

Een cultuur en gastronomie om te delen

Fest noz, festivals en andere evenementen volgen elkaar het hele jaar door op. Op gastronomisch gebied kunt u in Bretagne kennismaken met de lekkerste zeevruchten en streekgerechten.

Vissershavens

Neem tijdens uw vakantie in de zuidelijke Finistère de tijd om de talrijke pittoreske vissershaventjes te bezoeken. Mis zeker de binnenkomst van de vissersboten in de havens van Le Guilvinec, Loctudy of St Guénolé niet. Fijnproevers kunnen zelfs direct bij de vissers verse vis of langoustines kopen.

×