Camping Concarneau

In een van de mooiste baaien van Bretagne bevindt zich Concarneau, een Bretoense stad met uitzicht op de oceaan. De jacht- en commerciële haven aan beide zijden van de oude stad, de heerlijke fijne zandstranden en de mooie wandelingen direct aan zee op de beroemde corniche - overhangende kustweg - maken van Concarneau de gedroomde stad voor een campingvakantie.

Vakantie op een camping Concarneau

Concarneau, een havenstad en een badplaats in de Finistère (Bretagne), is een stad die smaakt naar reizen, kunst en geschiedenis.

In het stadscentrum van Concarneau, ook wel de "Ville Close" genoemd, ademt elke steegje Geschiedenis uit. Van de trotse stadsmuren gebouwd met uitzicht op de oceaan tot de middeleeuwse steegjes, over het mysterieuze kasteel van Keriolet ... uw campingvakantie in Concarneau is de gelegenheid om te reizen doorheen de tijd.

Vanuit Concarneau vertrekken talrijke wandelpaden die u toelaten de streek in al haar facetten te bewonderen. En waarom niet eens voor enkele uren of een volledige dag het fameuze douanepad volgen dat langs de kust loopt. U wordt beloond met wondermooie landschappen met wilde kreekjes, een ruige kustlijn en duizelingwekkende kliffen.

Laat u meeslepen door een campingvakantie in Concarneau, een stad met karakter waar cultuur, landschappen en erfgoed naadloos in elkaar overvloeien.

×