Campingvakantie in Ille-et-Vilaine

Indrukwekkend, boeiend, intrigerend en aantrekkelijk: het departement Ille-et-Vilaine in Bretagne biedt u de gelegenheid tijdens uw campingvakantie talloze fantastische herinneringen op te doen en mooie plaatjes vast te leggen.

Campingverblijf in het departement Ille-et-Vilaine

Of het nu land, zee, natuur of geschiedenis betreft: het departement Ille-et-Vilaine heeft vele verrassingen voor u in petto!
Dankzij zijn unieke ligging, vlak bij het prachtige Normandië, laat Ille-et-Vilaine u kennismaken met al het lekkers en alle smaken van de verrukkelijke producten van deze streek: cider, zoute boter, galettes, of zelfs oesters die in de buurt van Saint-Malo gekweekt worden. Stort u tijdens uw campingvakantie in Ille-et-Vilaine in dit heerlijke culinaire avontuur en bezoek onze talrijke authentieke restaurantjes en dorpsmarkten.
Ille-et-Vilaine is ook een streek vol historisch en cultureel erfgoed: de piratenstad Saint-Malo, het middeleeuwse Dinan of de badplaats Dinard laten u terugreizen in de tijd! U kunt ook in de huid kruipen van een zeeman, een piraat, een ontdekkingsreiziger of in die van een van toerist uit de 19e eeuw!
Misschien lukt het u de mysteries en legendes van het mythische bos van Brocéliande te ontrafelen, de magische wereld van Koning Arthur en Merlijn de Tovenaar! De unieke natuur en de bijzondere landschappen hebben de ridders, druïden of wandelaars nimmer onverschillig gelaten!

Camping Ille-et-Vilaine

De zee is hier overal aanwezig: tijdens uw campingvakantie in Ille-et-Vilaine staan strand en watersport op het programma! Zonnebaden op prachtige fijnzandstranden, kennismaken met kitesurfen, lekker windsurfen of zwemmen: alle leden van de familie komen tijdens hun campingvakantie in het op de zee gerichte departement Ille-et-Vilaine volledig aan hun trekken. ’s Avonds kunt u vanaf het strand tijdens de mooiste zonsondergangen de zon onder de horizon zien verdwijnen… Beslist een onvergetelijk spektakel!
Wie Ille-et-Vilaine zegt, zegt ook Rennes, de hoofdstad van het departement. Bezoek de grootste stad van Bretagne en ervaar de aanstekelijke levensvreugde van haar inwoners.

1 camping gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Finistère

campings Côtes-d'Armor

campings Morbihan

Om te ontdekken
×