Camping Saint-Malo

De oude zeeroversstad met een duidelijk Bretons karakter is de ideale plek voor een vakantie in Bretagne. Saint-Malo is een stad met een unieke persoonlijkheid, waar elke steen, elk vestingwerk en elk monument een eigen verhaal vertelt.
Kies voor een campingvakantie in Saint-Malo en beleef onvergetelijke momenten! U keert terug naar huis met een stapel foto's en souvenirs ... en maar één wens: terugkomen.

Vakantie op een camping Saint-Malo

Gelegen aan de Kanaalkust, op de rechteroever van de monding van de Rance, biedt Saint-Malo u een onvergetelijk landschap aan. Haar kustlijn strekt zich uit over een tiental kilometer en heeft een uitzonderlijk reliëf waarbij rotslandschappen en stranden elkaar afwisselen, een uniek decor voor uw volgende vakantie!

De geschiedenis van de stad weerspiegelt zich in tal van interessante monumenten: de Malouinière de la Chipaudière (een buitenhuis gebouwd door reders), het piratenhuis en de eilandjes met vestingen uit de XVIIde en XVIIIde eeuw, zoals het Fort du petit Bé, het Fort National enz.

Hier volgen uw dagen het ritme van de getijden. Vul ze met cultuur, traditie en recreatie en een ruim aanbod van animatie.

Saint-Malo kan ook prat gaan op een belangrijke culinaire erfenis. Proef bijvoorbeeld eens de craquelins (een droog knapperig koekje), de patates (zoetigheid met amandelpasta), de cider of de gavottes (traditionele pannenkoeken) ...

Of u wenst de geschiedenis van de trotse zeerovers te ontdekken of u wilt er gewoon eens op uit in Bretagne, een campingvakantie in Saint-Malo is altijd een belevenis.

×