Camping Bénodet

Tussen rivier en oceaan is Bénodet een waar stukje paradijs voor al wie dol is op de zee.

Uw vakantie op camping Yelloh! Village in Bénodet wordt ongetwijfeld een voltreffer voor groot en klein. Gelegen op het uiterste puntje van zuidelijk Bretagne zorgt deze stad voor een zeer aangenaam campingverblijf. Flaneer door de plezierhaven en trek erop uit naar de Archipel van Glénan. Te voet, met de boot of per fiets, de mogelijkheden om de streek van Bénodet te verkennen, zijn eindeloos!

Vakantie op een camping Bénodet 

De beschutte baai, de fijne zandstranden en de maritieme tradities maken van Bénodet een aangename stad voor een onvergetelijke campingvakantie. De kleuren van de oceaan, de geuren van Bretagne, de geluiden van de zee,... Keer terug met een hoofd boordevol vakantieherinneringen aan Bénodet!

Bénodet is gelegen tussen de oceaan en de rivier en profiteert zo tegelijk van het verkwikkende klimaat van de Noordelijke Atlantische Oceaan en van de zachte temperaturen van het binnenland. Dit microklimaat wist reeds tal van beroemdheden te bekoren en zette Bénodet op de kaart als badplaats met naam, gefrequenteerd door de Parijse elite.

Tijdens hun vakantie op camping Yelloh! Village in Bénodet kunnen groot en klein hun hartje ophalen aan alle watersporten die op de rivier en de oceaan beoefend kunnen worden: zeilen, kajakken, windsurfen, kanoën of gewoon ... lekker lui zonnebaden op het strand.

Uw vakantie doorbrengen op camping Yelloh! Village in Bénodet? Een prima idee!

×