Camping Penmarc'h

Houd tijdens uw vakantie in Finistère ook even halt in Penmarc'h en ontdek er midden in een landschappelijke en natuurlijke omgeving de authenticiteit en de tradities van dit stukje Bretagne.

Campingvakantie Penmarc'h

Penmarc'h is een maritieme gemeente in de zuidelijke punt van het Pays Bigouden en ademt traditie. Laat u verleiden door de oude stenen, de kapelletjes en het platteland met zijn adembenemende landschappen. Loop ook even binnen in de vele musea en historische monumenten die getuigen van de culturele rijkdom van de stad, of kijk hoe de vissersboten aanmeren in de haven. Penmarc'h staat hoe dan ook garant voor fijne momenten met familie of vrienden.

 

Camping Penmarc'h

Ontdek tijdens uw bezoek het culinaire patrimonium van het Pays Bigouden dat met zijn vele restaurants en bars voor elk wat wils heeft. Van crêpes tot zeevruchtenschotels … uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn. En op de markt, die elke woensdag en zaterdag plaatsvindt, zullen de vele lokale producenten u met plezier laten proeven van hun streekproducten. Degustaties, culturele uitjes en wandelingen … Hier vindt iedereen wel zijn gading.

×