Camping Roscoff

Criteria wissen
Trek op verkenning in Roscoff, een stad in de baai van Morlaix in Bretagne. U vindt er fijnzandstranden, kuuroorden, een exotische tuin … Deze stad schenkt u en uw familie of vrienden dat sublieme vakantiegevoel!

Op een klein schiereiland in de baai van Morlaix, in het Pays du Léon, ligt een kustplaatsje dat de inwoners en de bezoekers blijft betoveren. Roscoff is zowel een biologische waarnemingspost als een badplaats, en staat vooral bekend om zijn maritieme handel en zijn lokaal geteelde roze uien. De zeelucht zit er vol jodium en het hele jaar door heerst er een mild klimaat. Een bezoekje aan deze stad in Finistère waar het goed leven is, is dan ook een must!

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Finistère

Campingvakantie Roscoff

De zuiverheid en de kwaliteit van het water hebben meer dan honderd jaar geleden geleid tot het ontstaan van de thalassotherapie, en zo is Roscoff uitgegroeid tot wellnesshoofdstad. U vindt er ook een exotische tuin met meer dan 3000 plantensoorten van het zuidelijk halfrond, watervallen, vijvers vol schildpadden, historische steegjes, de oude ferryhaven en een hele resem typische bars en restaurants. Dat alles getuigt van de rijkdom van deze stad die karakter ademt. In dit stukje Bretagne breekt u uit de sleur en betreedt u een andere wereld!

 

www.roscoff-tourisme.com

×