Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Perros-Guirec

Criteria wissen
Het typisch Bretonse dorpje Perros-Guirec kijkt uit op de schitterende stranden van de Côte de Granit Rose in het departement Côtes-d’Armor.

Vakantie op een camping Perros-Guirec

Het ligt in een beschermd natuurgebied, bedekt met roze granietrotsen die al eeuwenlang door de wind en de golven worden uitgehouwen. Kom voor uw volgende vakantie naar Perros-Guirec !

Ontdek het fabelachtige, culturele en natuurlijke patrimonium van Perros-Guirec te voet, met de fiets, te paard of zelfs per kajak! Niet ver hier vandaan ligt de archipel met de zeven eilanden, een fauna- en floraparadijs waar u meer dan 27 vogelsoorten kan spotten waaronder het eerste symbool van Perros-Guirec, de papegaaiduiker, een kleine zeevogel met een kleurrijke bek. Hier wonen ook tal van zeedieren, zoals zeehonden. De moeite waard is ook de prachtige Traouïérovallei waar u kan varen tussen bossen, granietrotsen en grotten, genietend van de uiterst rijke flora, met daarbij het tweede symbool van Perros-Guirec, de hortensia. Deze kan roze, rood, blauw of wit zijn.

Perros-Guirec beschikt eveneens over een mooi cultureel erfgoed. Bezoek de kerk Saint Jacques, volledig opgetrokken in roze granietsteen, de kapel Notre-Dame de la Clarté, het beeldenpark en de twee havens, de jachthaven en de haven van Ploumanac'h (agglomeratie van Perros-Guirec).

In dit karaktervolle stadje valt altijd wel iets te beleven: surfen, stand up paddle, aquagym, duiken, ... Wie graag aan de rand van de zee kampeert, kan terecht op het strand van Trestraou met zijn weelderige landschap.

Camping Perros-Guirec

In familieverband of met vrienden, een vakantie in Perros-Guirec staat garant voor onvergetelijke souvenirs. Kom uw volgende campingvakantie doorbrengen in Perros-Guirec !

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Finistère

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Erquy

×