Camping Perros-Guirec

Het typisch Bretonse dorpje Perros-Guirec kijkt uit op de schitterende stranden van de Côte de Granit Rose in het departement Côtes-d’Armor.
Het ligt in een beschermd natuurgebied, bedekt met roze granietrotsen die al eeuwenlang door de wind en de golven worden uitgehouwen. Kom voor uw volgende vakantie naar Perros-Guirec !

Vakantie op een camping Perros-Guirec

Ontdek het fabelachtige, culturele en natuurlijke patrimonium van Perros-Guirec te voet, met de fiets, te paard of zelfs per kajak! Niet ver hier vandaan ligt de archipel met de zeven eilanden, een fauna- en floraparadijs waar u meer dan 27 vogelsoorten kan spotten waaronder het eerste symbool van Perros-Guirec, de papegaaiduiker, een kleine zeevogel met een kleurrijke bek. Hier wonen ook tal van zeedieren, zoals zeehonden. De moeite waard is ook de prachtige Traouïérovallei waar u kan varen tussen bossen, granietrotsen en grotten, genietend van de uiterst rijke flora, met daarbij het tweede symbool van Perros-Guirec, de hortensia. Deze kan roze, rood, blauw of wit zijn.

Camping Perros-Guirec

Perros-Guirec beschikt eveneens over een mooi cultureel erfgoed. Bezoek de kerk Saint Jacques, volledig opgetrokken in roze granietsteen, de kapel Notre-Dame de la Clarté, het beeldenpark en de twee havens, de jachthaven en de haven van Ploumanac'h (agglomeratie van Perros-Guirec).

In dit karaktervolle stadje valt altijd wel iets te beleven: surfen, stand up paddle, aquagym, duiken, ... Wie graag aan de rand van de zee kampeert, kan terecht op het strand van Trestraou met zijn weelderige landschap.

In familieverband of met vrienden, een vakantie in Perros-Guirec staat garant voor onvergetelijke souvenirs. Kom uw volgende campingvakantie doorbrengen in Perros-Guirec !

×