Camping Tregastel

Tussen Perros-Guirec en Pleumeur is er Trégastel, met de charmes van een klein dorp en de dynamiek van een badplaats.
Naar Trégastel komen is reizen door tijd en ruimte ... Uw campingverblijf in Trégastel brengt u van de ene verbazing in de andere.

Vakantie op een camping Trégastel 

Uw campingverblijf in Trégastel aan de Roze Granietkust troont u mee naar een magische wereld. De imposante roze rotsen die voor de kust verspreid liggen en het saffierblauwe water van het Kanaal vormen een wonderlijke setting. In het groene binnenland wordt de feeërieke dimensie van het decor nog verdergezet. Menhirs en dolmen zijn trotse getuigen van het megalithische tijdperk. De ‘allée couverte' van Kergünteil is een 9 meter lang overdekte grafgang uit het neolithicum.

Ter hoogte van Trégastel, vlak aan de horizon, is een archipel van zeven eilanden de thuisbasis van 27 soorten vogels. Vaar naar het Ile aux Moines, het enige eiland waar bezoekers toegelaten zijn. En op het vasteland is er in de geheimzinnige vallei van Traouïéro geen gebrek aan echte of fictieve figuren. Land van legendes is de flora er weelderig en gevarieerd. Zo treffen we hier zeldzame soorten varens en mossen aan.

Wie dol is op het water komt hier zeker aan zijn trekken. Tal van watersportactiviteiten worden aangeboden: optimisten, zeilboten, zeekajaks, windsurfen of stand up paddle voor de echte diehards ...

En wie liever aan wal blijft, kan de streek te paard of met de fiets verkennen. Speel een partijtje tennis met de familie of ga golfen met vrienden.

×