Kom naar het beroemde muziekfestival des Vieilles Charrues (letterlijk “Oude Ploegen”) tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping!

Kom in de maand juli, tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping in Bretagne, voor een unieke muziekervaring naar het Festival des Vieilles Charrues in Carhaix.

De aantallen zijn duizelingwekkend: meer dan 200.000 bezoekers, één van de grootste muziekfestivals van Europa, internationale topartiesten, wereldberoemde groepen… Het Festival des Vieilles Charrues is vandaag de dag een niet te missen evenement voor kamperende vakantiegangers in de Finistère. Profiteer van uw vakantie op een Yelloh! Village camping in Bretagne om naar het muziekfestival des Vieilles Charrues te gaan. Of u er nu een paar uur of een aantal dagen doorbrengt, het wordt een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten!

 

Het muziekfestival des Vieilles Charrues selecteert ieder jaar met zorg artiesten met gevarieerde muziekstijlen, zodat er voor de hele familie, van jong tot oud, iets te genieten valt!

 

In 2023 vindt het Festival op 13-16 juli plaats.

Campingdorpen Bretagne

Een droomvakantie op een paar minuten van het strand, met een overdekt waterparadijs van 1000m²

Ontdek de camping

Als vierde generatie scheppers van puur geluk ontvangen wij u met heel veel plezier aan de Bretonse kust voor een verkwikkende en onvergetelijke vakantie met de hele familie.

Ontdek de camping

Wij verwelkomen u altijd met heel veel plezier in ons prachtige Bretagne tussen wind en getijden! Ontdek onze ongerepte kust om er te ontspannen, rond te struinen en te watersporten!

Ontdek de camping

Als vierde generatie scheppers van puur geluk ontvangen wij u met heel veel plezier aan de Bretonse kust voor een verkwikkende en onvergetelijke vakantie met de hele familie

Ontdek de camping

Een vakantie pal aan het water, te midden van een weelderige flora in de baai van Morlaix

Ontdek de camping

Een authentieke vakantie in de natuur, vlak bij de kusten van de Finistère en de oceaan

Ontdek de camping

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×