Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Les Mouettes Morlaix, Finistère

« Een vakantie pal aan het water, te midden van een weelderige flora in de baai van Morlaix »

8.6 10 1087 scores Recensies

Vakantie op een camping: keuze van de accommodaties

Een vakantie in Bretagne, dicht bij de natuur in eersteklas accommodaties, cottages of chalets in een weelderige vegetatie omgeving vlak aan zee. Onze comfortabele chalets met gratis liggen in het park "Canopia", een echte botanische tuin voorbehouden voor voetgangers, voor jouw welzijn en dat van je kinderen. Probeer dit jaar eens een andere vakantie uit, een huuraccommodatie op een camping!

Cottages met zeezicht :

Geniet van een adembenemend uitzicht over de zee met de accommodaties zeezicht:
- Cottage 4p 2 kamers 1 salle de bain - Uitzicht op zee (Bahia Lodge)
- Cottage Vanille 4p 2 kamers 1 salle de bain - Uitzicht op zee (Quartier Caraïbes)
- Cottage Les Iles 4p 2 kamers 1 salle de bain - Uitzicht op zee (Quartier Caraïbes)

De Yelloh! Village huuraccommodaties vergelijken

Vergelijk onze huuraccommodaties en onze tenten

Aantal kamers:
Deze camping beschikt niet over dit type accommodatie
Wijk Natura Lodge

Kies voor een accommodatie in de wijk Natura Lodge! Dit is de ideale locatie voor een comfortabele vakantie in een landschappelijke omgeving waar natuur en groenvoorzieningen de hoofdrol spelen. Deze cottages met sobere, moderne lijnen waarvan een aantal uitgerust met een privé-spa, zullen groot en klein verrukken! Om de rust en stilte te garanderen, is deze wijk alleen toegankelijk voor voetgangers. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw vakantie!

Wijk Canopia Premium

Volledig voetgangersgebied, rustig en voorzien van een private parking; hier kunnen uw kinderen in alle vrijheid rondlopen. Deze chique wijk is ontworpen als een botanisch park, ruim, bebost, met geurige planten en agapanthussen.

Wijk Bahia Lodge Premium

Geniet van een adembenemend uitzicht over de zee tijdens een verblijf in de cottages Bahia Lodge. Deze trendy en originele accommodaties beschikken over grote glazen schuifdeuren én een dakterras vanwaar u het blauw van de zee en de zonsondergangen over de baai van Morlaix kunt bewonderen!

Wijk Caraïbes

Een vakantiegevoel gegarandeerd in dit kleine dorp met cottages met tropische accenten. De omgeving is verzorgd en je geniet van de weldaden van de zeelucht, want de wijk ligt langs de zee. Het is een voetgangerswijk met een privéparking.

Wijken Gardenia

Bent u liefhebber van een groene vakantie? Dan voorziet deze wijk in al uw behoeften: hij ligt aan de zijde van het platteland en biedt een aangename idyllische omgeving. De wijk is autovrij en beschikt over privéparkeerplaatsen op een steenworp afstand.

Onze andere accommodaties

Deze wijken met traditionele kampeerplaatsen liggen te midden van boom- en bloemrijke omgevingen. Ze zijn toegankelijk voor wagens.

In dezelfde periode bieden wij u tevens

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

Glimlach, wees blij! Wij zoeken het beste voor uw vakantie

×