Les Mouettes: in de buurt van het dorp

Yelloh! Village Les Mouettes ligt aan een van de mooiste baaien van Bretagne. Kom de omgeving van Côte de Granit Rose - Baie de Morlaix ontdekken; een streek die rijk is aan cultuurgoed en gevarieerde landschappen. Breng een bezoek aan de pittoreske stadjes en adem de gezonde zeelucht aan het strand diep in.

Camping Les Mouettes

50, route de la Grande Grève

29660 Carantec

FRANKRIJK

Ligging

Carantec , 1.5 km
Luchthaven van Brest-Guipavas , 60 km
Station van Morlaix, 12 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 48° 39' 24'' Lengtegraad: W 3° 55' 42''

Toeristische plaatsen

Steden

    Karaktervolle haventjes

    Kom steden met kunst en geschiedenis verkennen waar het heerlijk rondwandelen is: Morlaix met zijn vakwerkhuisjes en lantaarns, St Pol de Léon met zijn kathedraal, Roscoff, een omwalde stad met heel wat charme en karakter. Te voet of met de fiets kan je de kleine vissershavens ontdekken of de beroemde met een muur omringde kerken, de kapellen, ... In onze regio staat de geschiedenis gegraveerd in het graniet en de schoonheid is eenvoudig.

    De lokale gastronomie

    Carantec ligt in het hartje van de 'Pays Léonard', befaamd om de kweek van artisjokken, bloemkool en primeurgroenten. De baai van Morlaix produceert uitstekende oesters en nog tal van andere producten uit de zee, zoals vis, schaaldieren, ... De lokale producten kan je ontdekken wanneer je flaneert over de markt van Carantec of in de lokale restaurants. Laat je verleiden en val voor de smaken van Bretagne!

    ×