Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Les Mouettes

Camping Les Mouettes in het hart van de baai van Morlaix heeft overal aan gedacht om u een sportieve of relaxte vakantie te garanderen: sporttoernooien, balneobad, bioscoopzaal … U wordt verwend! In de kinderclubs voor 0- tot 12-jarigen genieten uw kleine oogappels van talloze originele, creatieve en sportieve activiteiten. Het wordt een prachtvakantie!

  Onze kinderclubs

  Op camping Yelloh! Village Les Mouettes staat een hartelijk en dynamisch team klaar om uw kinderen onder zijn hoede te nemen en ze bezig te houden met activiteiten die passen bij hun leeftijd. In de miniclubs worden onder begeleiding talloze creatieve en sportieve aangeboden aan kinderen van 5 tot 12 jaar.

  • Special Babies:
   0-4 jaar
   Het hele seizoen

   Op deze gezinscamping staan de kleintjes centraal! Voor hen is er een speciale zaal ingericht, waar ze onder toezicht van de ouders kunnen spelen.

   • verwarmde speelzaal
   • educatieve spellen
   • beveiligde omgeving
  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Met de Kids Club wordt de vakantie nog intenser! Uw kinderen kunnen tijdens hun hele verblijf talrijke activiteiten en animaties ontdekken.

   • knutselen, sporten en creatieve activiteiten
   • boetseren
   • stenen beschilderen
   • make-up
   • mini-olympiades
   • schatzoeken
   • shows
   • minidisco
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   De camping heeft ook aan de grotere kinderen gedacht! Zij zijn welkom in de Junior Club, voor onvergetelijke momenten...

   • handenarbeid
   • boetseren
   • scrapbooks maken
   • ludieke en sportieve activiteiten
   • te voet vissen
   • shows
   • minidisco

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend :

  • 6d/7, 4u/dag

  Onze activiteiten

  Op naar het avontuur! Yelloh! Village Les Mouettes organiseert ludieke en sportieve activiteiten voor het hele gezin! Wellness, zeilen, paardrijden, stand-up paddle en andere watersporten: de mogelijkheden voor een actieve vakantie zijn eindeloos.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Knutselworkshop
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Introductieles dansen
  Tochtjes te paard of met de pony
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Boogschiet
  Minigolf
  Bioscoopzaal
  Gewichten- / fitnesszaal
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Strandvolleybal 1.5km
  Kanovaren kajakken 1.5km
  Casino 20km
  Zeilwagen rijden 20km
  Kitesurflessen 20km
  Windsurflessen 1.5km
  Duikcursussen 1.5km
  Stand up paddle-lessen 1.5km
  Surflessen 20km
  Zeillessen 1.5km
  Lasergame 13km
  Paintball 20km
  Pretpark 50km
  Avonturenpark 7km
  Vissen 50m
  Vissen te voet 50m
  Duik 1.5km
  Ruitercentrum 13km
  Watersportclub 1.5km
  Golf 1.5km
  Tennisplein 1.5km

  De activiteiten op de camping

  De perfecte mix van activerende en rustgevende activiteiten: dat is wat we u willen bieden! Deze zomer kunt u in de buitenlucht profiteren van onze voorzieningen: minitennis, minigolf,voetbal, basketbal, voor wedstrijden en toernooien en speelterreinen voor kinderen. Voor rustige momenten hebben we een gamelokaal en een tafeltennisruimte ingericht. In juli en augustus organiseren we paardrijtochten direct vanaf de camping. Ontdek ons mooie platteland stapvoets, in draf of in galop! Kinderen kunnen al vanaf 2 jaar hun eerste paardrij-ervaring op een pony beleven! De beginnende ruitertjes worden door hun ouders begeleid.

  Ecopark Adventure – Avonturenpark in de hoogte

  De avonturenparcours zijn aangelegd langs de rivier Penzé en slingeren zich door het hart van een bos dat rijk is aan biodiversiteit, met eeuwenoude bomen. De routes gaan via lianen, loopbruggetjes, surf-air, reuze zip-lines… Het hele avontuur wordt opgeluisterd door geluiden die verwijzen naar het omringende ecosysteem.

  Meer informatie: www.ecopark-adventures.com/fr

  Balneo en schoonheid

  Kom in een tropische sfeer profiteren van de heilzame werking van het water in onze ruimte met jacuzzi, sauna en koudwaterputten (gratis en voorbehouden voor volwassenen). Vergeet ook de lessen aquafun in het grote zwembad niet. Zorg voor jezelf tijdens de vakantie, je verdient het; er staat een schoonheidsspecialiste ter beschikking voor relaxerende massages en lichaamsverzorgingen.

  Golf

  Ingebed in een unieke omgeving aan zee, is de golf van "la Baie de Morlaix" een echt genot zowel om te spelen als om te zien. Beschut tegen de overheersende winden door de beboste hellingen, biedt de plek een parcours van 9 officieel erkende holes (2400m bij 34) open voor spelers van alle niveaus.

  Meer informatie: www.golf-baiedemorlaix.bzh

  Duiken

  Maak u samen met de duikclub van Carantec vertrouwd met het duiken : vuurdoop in volle zee, opleidingscursus N1, N2, N3 of ontdek de rijkdom en schoonheid van de onderzeese diepten van de baai, niet minder dan 40 plekken onder de mooiste van Bretagne wachten op u.

  Meer informatie: www.carantec-nautisme.com

  Wandelingen

  In Carantec vind je 13 km wandelpaden langs de kust. In de buurt van de camping liggen vijf circuits die een uitzonderlijk uitzicht bieden over de baai van Morlaix. In het ochtendlicht kan je het kasteel van Le Taureau bewonderen en bij schemering de door de zonsondergang verlichte haven. Verder is er ook nog het eiland Callot dat bij laagwater te voet bereikbaar is.

  Meer informatie: www.ville-carantec.com

  Zeilen, Surfen, Zeilcursus, Stand Up Paddle

  Carantec is een uitzonderlijke plek voor het zeilen. Het ‘Centre Nautique’ biedt lessen en verhuur van catamarans, zwaardboten, surfplanken, surfplanken, zeekayaks, stand up paddle …. aan, om u in de gelegenheid te stellen te varen in een doolhof van vaargeulen temidden van de eilanden en eilandjes van de Baie de Morlaix.

  Meer informatie: www.carantec-nautisme.com

  ×