Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Les Mouettes

Camping Les Mouettes in het hart van de baai van Morlaix heeft overal aan gedacht om u een sportieve of relaxte vakantie te garanderen: sporttoernooien, balneobad, bioscoopzaal … U wordt verwend! In de kinderclubs voor 0- tot 12-jarigen genieten uw kleine oogappels van talloze originele, creatieve en sportieve activiteiten. Het wordt een prachtvakantie!

  Onze kinderclubs

  Op camping Yelloh! Village Les Mouettes staat een hartelijk en dynamisch team klaar om uw kinderen onder zijn hoede te nemen en ze bezig te houden met activiteiten die passen bij hun leeftijd. In de miniclubs worden onder begeleiding talloze creatieve en sportieve aangeboden aan kinderen van 5 tot 12 jaar.

  • Special Babies:
   0-4 jaar
   Het hele seizoen

   Op deze gezinscamping staan de kleintjes centraal! Voor hen is er een speciale zaal ingericht, waar ze onder toezicht van de ouders kunnen spelen.

   • verwarmde speelzaal
   • educatieve spellen
   • beveiligde omgeving
  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Met de Kids Club wordt de vakantie nog intenser! Uw kinderen kunnen tijdens hun hele verblijf talrijke activiteiten en animaties ontdekken.

   • knutselen, sporten en creatieve activiteiten
   • boetseren
   • stenen beschilderen
   • make-up
   • mini-olympiades
   • schatzoeken
   • shows
   • minidisco
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   De camping heeft ook aan de grotere kinderen gedacht! Zij zijn welkom in de Junior Club, voor onvergetelijke momenten...

   • handenarbeid
   • boetseren
   • scrapbooks maken
   • ludieke en sportieve activiteiten
   • te voet vissen
   • shows
   • minidisco

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend :

  • 9.45 tot 12.00 en 14.00 tot 15.30, 6 dagen per week

  Onze activiteiten

  Op naar het avontuur! Yelloh! Village Les Mouettes organiseert ludieke en sportieve activiteiten voor het hele gezin! Wellness, zeilen, paardrijden, stand-up paddle en andere watersporten: de mogelijkheden voor een actieve vakantie zijn eindeloos.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Knutselworkshop
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Introductieles dansen
  Tochtjes te paard of met de pony
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Boogschiet
  Waterpolo
  Minigolf
  Bioscoopzaal
  Gewichten- / fitnesszaal
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Strandvolleybal 1.5km
  Kanovaren kajakken 1.5km
  Casino 20km
  Zeilwagen rijden 20km
  Kitesurflessen 20km
  Windsurflessen 1.5km
  Duikcursussen 1.5km
  Stand up paddle-lessen 1.5km
  Surflessen 20km
  Zeillessen 1.5km
  Lasergame 13km
  Paintball 20km
  Pretpark 50km
  Avonturenpark 7km
  Vissen 50m
  Vissen te voet 50m
  Duik 1.5km
  Ruitercentrum 13km
  Watersportclub 1.5km
  Golf 1.5km
  Tennisplein 1.5km

  De activiteiten op de camping

  Deze zomer staan er verschillende amusementsfaciliteiten tot je beschikking. Geniet buiten van minigolf, voetbal, basketbal voor wedstrijden en toernooien en kinderspeelplaatsen. Er zijn ook binnenfaciliteiten beschikbaar, waaronder een bioscoop, videospelletjeskamer en tafeltennis.

  Maak in juli en augustus een ritje te paard direct vanaf de camping en verken ons prachtige landschap in je eigen tempo, wandelend, dravend of galopperend! Zelfs peuters vanaf 2 jaar kunnen genieten van de ervaring op de pony's! Jonge beginnende ruiters worden begeleid door hun ouders.

  Ecopark Adventure – Avonturenpark in de hoogte

  De avonturenparcours zijn aangelegd langs de rivier Penzé en slingeren zich door het hart van een bos dat rijk is aan biodiversiteit, met eeuwenoude bomen. De routes gaan via lianen, loopbruggetjes, surf-air, reuze zip-lines… Het hele avontuur wordt opgeluisterd door geluiden die verwijzen naar het omringende ecosysteem.

  Meer informatie: www.ecopark-adventures.com/fr

  Balneo en schoonheid

  Kom in een tropische sfeer profiteren van de heilzame werking van het water in onze ruimte met jacuzzi, sauna en koudwaterputten (gratis en voorbehouden voor volwassenen). Vergeet ook de lessen aquagym in het grote zwembad niet. Zorg voor jezelf tijdens de vakantie, je verdient het; er staat een schoonheidsspecialiste ter beschikking voor relaxerende massages en lichaamsverzorgingen.

  Golf

  Ingebed in een unieke omgeving aan zee, is de golf van "la Baie de Morlaix" een echt genot zowel om te spelen als om te zien. Beschut tegen de overheersende winden door de beboste hellingen, biedt de plek een parcours van 9 officieel erkende holes (2400m bij 34) open voor spelers van alle niveaus.

  Meer informatie: www.golf-baiedemorlaix.bzh

  Duiken

  Maak u samen met de duikclub van Carantec vertrouwd met het duiken : vuurdoop in volle zee, opleidingscursus N1, N2, N3 of ontdek de rijkdom en schoonheid van de onderzeese diepten van de baai, niet minder dan 40 plekken onder de mooiste van Bretagne wachten op u.

  Meer informatie: www.carantec-nautisme.com

  Wandelingen

  In Carantec vind je 13 km wandelpaden langs de kust. In de buurt van de camping liggen vijf circuits die een uitzonderlijk uitzicht bieden over de baai van Morlaix. In het ochtendlicht kan je het kasteel van Le Taureau bewonderen en bij schemering de door de zonsondergang verlichte haven. Verder is er ook nog het eiland Callot dat bij laagwater te voet bereikbaar is.

  Meer informatie: www.ville-carantec.com

  Zeilen, Surfen, Zeilcursus, Stand Up Paddle

  Carantec is een uitzonderlijke plek voor het zeilen. Het ‘Centre Nautique’ biedt lessen en verhuur van catamarans, zwaardboten, surfplanken, surfplanken, zeekayaks, stand up paddle …. aan, om u in de gelegenheid te stellen te varen in een doolhof van vaargeulen temidden van de eilanden en eilandjes van de Baie de Morlaix.

  Meer informatie: www.carantec-nautisme.com

  Ontdek de geheimen van de onderwaterwereld

  Duik in het hart van een buitengewoon onderwateravontuur met een bezoek aan Océanopolis, een van de grootste aquaria van Frankrijk. Het ligt in Brest en herbergt meer dan 1000 soorten fascinerende dieren, van zeldzame wezens tot de meest voorkomende zeebewoners, allemaal samengebracht in boeiende themapaviljoens: Bretagne, Tropisch en Poolgebied. Océanopolis is een unieke reis naar het hart van ecosystemen.

  Voor meer informatie: https://www.oceanopolis.com/ 

  ×