Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Mouettes Morlaix, Finistère

« Een vakantie pal aan het water, te midden van een weelderige flora in de baai van Morlaix »

8.4 10 1073 scores Recensies

Les Mouettes: waterpret

Als u kiest voor een vakantie in het Yelloh! Village Les Mouettes, kiest u voor een camping aan zee met verwarmde zwembaden, peuterbad, tropische rivier, ludiek bad, balneotherapie, grote waterspeeltuin... Water in al zijn vormen in een tropische omgeving.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het strand
Waterspeeltuin
Bubbelbaden
Lagune
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Glijbanen

De Lagune, ons zwemparadijs

Er heerst een tropische sfeer op de camping waar de lagune op je wacht voor uren dolle waterpret. Plezier gegarandeerd voor het hele gezin met onze drie reuzenglijbanen die uitgeven op een groot verwarmd zwembad. Er is een peuterbad met waterstralen voor de allerkleinsten.

Wil je ontspannen of plezier maken met het gezin, kom dan zwemmen in de tropische tegenstroomrivier in de schaduw van de palmbomen. Profiteer van het ludieke zwembad om te zwemmen, te duiken of aan aquafun te doen. Kom ten slotte relaxen op de vele zonneterrassen terwijl je geniet van de zeelucht.

Ons onoverdekt aquapark is verwarmd vanaf 4 mei.

De aquagarden

De aquagarden zal bij uw kinderen beslist in de smaak vallen. 1500 m² aan waterpret, speciaal voor hen! Kom genieten van het 120 m² grote peuterbad, de waterspeeltuin van 600 m² met waterjets, speelkanonnen, geisers, waterbloemen, grote Splash emmer… Vanaf uw comfortabele plek op het aangename zonneterras kunt u zien hoe uw kinderen zich vermaken.

Alle heilzame effecten van het water met onze "Balneoh"!

Kom ontspannen in onze gratis ruimte met bubbelbad, sauna en koudwaterputten (voorbehouden voor volwassenen); of kom wat bewegen tijdens de aquafun, of 's morgens in alle rust zwemmen in het grote zwembad; of leef je uit op een band in de tropische rivier, ... Je hebt het verdiend.

Klein en groot kunnen plezier maken in de stroom of in de bubbelbaden. En de ouders kunnen genieten van de eerste zwembad ervaring van de kleintjes in het peuterbad, samen met Jojo de sproeislang en Boom de grappige olifant.

De stranden van Carantec

Onze camping ligt in de charmante badplaats Carantec met zijn witte zandstranden, ruige kreken en een schitterend uitzicht over de baai van Morlaix. Profiteer ervan om lekker te ontspannen op je handdoek, te wandelen langs de kustwegen of te proeven van het plezier van het strandvissen of het diepzeeduiken. Met een 14 km lange kustlijn biedt de badplaats Carantec je alle heilzame effecten van een zee-vakantie aan.

 

De stranden zijn verboden voor honden.

×