Camping Charente Maritime

Criteria wissen
Geschiedenis, erfgoed, architectuur, stranden, oceaan ... In Charente-Maritime zijn er zoveel dingen te doen en te zien!

Vakantie op een camping Charente Maritime

Degusteer een schotel met schelpdieren op een terras met zicht op de oceaan: u bevindt zich immers in het departement met de meeste schelpdierenkwekerijen van het land. Een feest voor smaak en ogen.

Eén van de troeven van de streek zijn de vier mooiste Franse eilanden: île d'Oléron, île de Ré, île de Madame en île d'Aix, waar u het gevoel krijgt zich lichtjaren ver van Frankrijk te bevinden. Wees een hedendaagse Robinson Crusoe tijdens uw verblijf op een camping in Charente-Maritime.

Het uiterst zachte klimaat zorgt in de zomer voor een aangename sfeer. Het bevordert eveneens de groei van een sub-mediterrane vegetatie: de zoete bloesemgeuren dompelen uw vakantie onder in een aangenaam aroma. Mimosa, olijfbomen en eiken zorgen voor schaduw tijdens lunches op het terras of tijdens lange wandelingen in het achterland.

Sla zeker een bezoekje aan Fort Boyard niet over: het is een mooie en indrukwekkende site. In het aquarium van la Rochelle maakt u kennis met een fantastische onderwaterwereld. U voelt er zich als een inwoner van Atlantis. Liefhebbers van wapens en geschiedenis kunnen kennis maken met het indrukwekkende maritieme arsenaal van Rochefort. Dierenliefhebbers kunnen ondertussen een bezoek brengen aan de zoo van Palmyre, om dieren uit alle continenten te bewonderen.

Uw zomerverblijf op een camping in Charente-Maritime verloopt op het ritme van talrijke festivals. Neem deel aan, onder andere, het zeer bekende festival Francofolies de La Rochelle, dat elk jaar in juli plaatsvindt.

Camping Charente Maritime

Laat u veroveren door de onmetelijk lange oceaankust van deze streek, die u doet snakken naar vrijheid en onbekende bestemmingen.

Uw zoekresultaten: 3 Campings

De Yelloh ! Village campings dichtbij

Campingdorpen Vienne

Om te ontdekken
×