Camping Royan

Criteria wissen
Royan is de hoofdstad van de Côte de Beauté en ligt aan de Atlantische kust in Charente-Maritime.
Geniet van een geslaagde Yelloh! Village vakantie tijdens uw campingverblijf in Royan.

Uw zoekresultaten: 1 Camping

Campingdorpen Gironde

Vakantie op een camping Royan 

Zon, vijf fijne zandstranden, de oceaan en een jachthaven: Royan beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijke campingvakantie.

Met zijn mooie stranden en havens, in het centrum van de stad, kan u hier zorgeloos genieten van de Atlantische Oceaan. Zwemmen, surfen, zonnebaden... In de wijk van de plezierhaven is het gezellig kuieren en valt er met de talrijke terrasjes, restaurants, winkels en kunstgalerijen altijd wat te beleven.

Ook de moeite waard zijn de prachtige oude villa's. Onder invloed van de onconventionele architectuur van de jaren 1950 vindt u hier alle stijlen door elkaar: regionale villa's, Engelse cottages of zelfs oosterse huizen. In de XXIde eeuw trekt deze badstad veel vakantiegangers aan die Royan opzoeken om van zijn mooie stranden en de ontelbare activiteiten te genieten: zeilen, jetski, surfen, strandzeilen, vissen, golf enz. Er is ook een befaamd centrum voor thalassotherapie.

Royan bezit een uitzonderlijk natuurpatrimonium en opmerkelijke groene ruimtes. U kiest zelf hoe u deze prachtige stad het liefst verkent: te voet, met de fiets of te paard. Er zijn sportieve en culturele activiteiten voor alle smaken en alle leeftijden.

×