Camping Somme

Geniet met volle teugen van een campingvakantie in het departement Somme, bezoek de badplaatsen aan de Picardische kust en ontdek de voornaamste toeristische trekpleister: de Sommebaai.

Campingvakantie Somme

Tijdens uw campingvakantie in het departement Somme komt u zonder overdrijven ogen te kort!

De diversiteit van de landschappen – het ene al verbluffender dan het andere – is werkelijk ongezien. Tijdens uw campingverblijf hier leert u de Picardische kust kennen, evenals de vele badsteden met hun unieke charme, hun eindeloze fijnzand- of keienstranden, hoge krijtrotsen en prachtige zandduinen. Een kleine greep uit het aanbod van badsteden op de Picardische kust: Ault, Cayeux-sur-Mer, Fort-Mahon-Plage, Le Crotoy, Mers-les-Bains en Saint-Valery-sur-Somme. Naast schitterende stranden hebben ze ook een uitgebreid aanbod van vrijetijds- en sportactiviteiten.

De belle-époquevilla’s in Mers-les-Bains, de strandcabines in Cayeux-sur-Mer, de middeleeuwse stad in Saint-Valery-sur-Somme, het vissershaventje in Le Crotoy, de duinen en dennenbossen in Quend-Plage en Fort-Mahon, … elke badplaats heeft andere troeven en kan prat gaan op een eigen karakter.

Camping Somme

Het natuurpark van de Sommebaai en meer in het bijzonder het vogelreservaat van Marquenterre, waar jaarlijks heel wat trekvogels halt houden, is voor vakantiegangers een heus paradijs. Verken de 70 km² grote baai en maak gebruik van de talloze aangeboden routes om deze buitengewone plek alleen of met een gids te verkennen.

Niet alleen voor natuurliefhebbers is het departement Somme een waar paradijs, ook het historisch en architecturaal erfgoed spreekt tot de verbeelding. U kunt tijdens uw campingvakantie in dit departement heel wat religieuze gebouwen en kastelen bezoeken. U hebt de keuze uit maar liefst 360 erkende historische monumenten!

2 campings gevonden

Om te ontdekken
×