Camping Berck

Ontdek de charmes van Picardië tijdens een campingvakantie in Berck-sur-Mer. Het eindeloze strand met fijn zand, de uitgebreide watersportmogelijkheden, de prachtige infrastructuur en het buitengewone natuurschoon maken van Berck-sur-Mer de ideale badplaats voor een vakantie met de familie.

Berck-sur-Mer is een badstad met een familiale sfeer aan de zuidelijke Opaalkust. De badplaats kreeg het label ‘Famille Plus’ en uit alles blijkt dat dit een uitgelezen plek voor kinderen en families is.

Het fijnzandstrand, dat zich over een lengte van meer dan 12 km uitstrekt, is volledig bewaakt. Er zijn paadjes voor de kinderwagens aangelegd en overal in Berck-sur-Mer zijn speeltuigen neergezet zodat de allerkleinsten zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Campingvakantie Berck

 

Berck-sur-Mer staat ook bekend om zijn goed bewaarde natuurschoon. Het 12 km lange fijnzandstrand is één van de mooiste aan de Opaalkust en nodigt echt uit tot lange wandelingen langs het water. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen met tal van watersportactiviteiten: zeilen, catamaranvaren, kanoën, strandzeilen of stand up paddle. Berck-sur-Mer is een paradijs voor kitesurfers en al wie van stevige kicks houdt.

Door de aanwezigheid van microscopische algen die langsheen de kusten groeien, zit er in Berck-sur-Mer meer jodium in de lucht. Geniet tijdens uw campingvakantie in Berck dus volop van deze weldadige jodiumlucht. Na afloop keert u barstensvol nieuwe energie huiswaarts!

Neem ook eens een kijkje in de baai van Authie waar een kolonie zeehonden jaren geleden zijn intrek nam. Het spektakel dat zich voor uw ogen afspeelt, is zonder meer ontroerend.

Maar ook kunst en cultuur hebben hun plaats in Berck-sur-Mer. Het licht en het eindeloze strand dat door de ongerepte duinen wordt afgezoomd, inspireerden op het einde van de 19e eeuw heel wat artiesten onder wie Manet, Boudin en Tattegrain.

Door zijn maritieme verleden beschikt Berck-sur-Mer tot slot ook over 90 religieuze gebouwen die u vanaf de camping in Berck kunt gaan verkennen.

×