Camping Quend

Ontdek de charmes van de Picardische kust tijdens een campingvakantie in Quend-Plage, de badplaats die om haar eindeloze zandstranden bekendstaat.
Neem ook de tijd om het dorpje Quend (Quend-Ville) te bezoeken met de Sint-Vaastkerk en haar 15e-eeuwse kapel.

Campingvakantie Quend

Verlaat de platgetreden paden en kies voor een verblijf aan de Picardische kust tussen de Sommebaai en de baai van Authie in Quend-Plage-Les-Pins, een badplaats met een buitengewoon natuurerfgoed.

Het 15 km lange zandstrand is het langste van Marquenterre en brengt niet alleen strandzeilracers en strandkiters in verrukking, maar ook liefhebbers van lange wandelingen langsheen de waterlijn.

Op de camping in Quend-Plage geniet u van een vakantie te midden van de natuur, met een fijnzandstrand en ongerepte duinen afgezoomd door een groot dennenbos. Het is de ideale uitvalsbasis voor lange fiets- of wandeltochten.

Camping Quend-Plage-Les-Pins

Quend-Plage, een geprivilegieerde plek om met de familie op vakantie te gaan, kan prat gaan op een bijzonder rijke fauna en flora. Getuige hiervan is het vogelreservaat van Marquenterre in het hart van het natuurpark van de Sommebaai, met talloze vogelsoorten en zoogdieren die u vanop de verschillende uitkijkposten kunt observeren.

De Sommebaai, die in 2011 tot ‘Grand Site de France’ werd uitgeroepen, is tot slot ook bekend om de zeehonden die er leven. Uiteraard komt u beter niet te dicht bij ze in de buurt.

U hebt het wellicht al begrepen: tijdens uw campingvakantie in Quend-Plage-Les-Pins kunt u al uw favoriete buitenactiviteiten beoefenen, genieten van de weidse uitgestrektheid van het land en heerlijk relaxen in een badplaats die rust en ontspanning uitstraalt.

×