Camping in de Drôme

Geniet van de weldaden van de sprankelende natuur tijdens uw campingvakantie in de Drôme.

Vakantie op een camping Drôme

Sportliefhebbers kunnen hiervoor een kano huren aan de oevers van de rivier. Als laatste wilde rivier in de Alpen laat de Drôme u het departement vanuit de beste invalshoek ontdekken.

Voor wie de voorkeur geeft aan vaste grond onder de voeten, heeft het departement 5.000 km afgebakende paden aangelegd. Keuze te over dus voor uw wandelingen! Laad uw batterijen op in de ruwe, onaangetaste natuur van het grote regionale natuurpark van de Vercors. Adem met volle teugen de verse lucht in van dit immense en uitgestrekte ongerepte gebied.

De Drôme blijft een land vol contrasten: het is tegelijkertijd wild en vormgegeven door de mens. Verken de stad Montélimar, die bekend is als de 'Poort van de zon'. De oude voetgangerswijken zullen u charmeren.

Meer noordelijk beschikt de stad Crest over de hoogste donjon van Frankrijk. Onder de meest begeerde activiteiten staat de Krokodillenboerderij in Pierrelatte op de eerste plaats van de meest bezochte sites van het departement. Merk op dat een omweg naar het Palais Idéal van postbode Ferdinand Cheval in Hauterives niet mag ontbreken op het programma.

In de Drôme klinkt overal muziek. Muziek brengt heel het jaar lang het departement tot leven. Tijdens uw campingvakantie in de Drôme stijgen in de kastelen de geraffineerde klanken op van klassieke muziek, zang of jazz, zoals tijdens het festival Jazz en Drôme.

Camping Drôme

Alle facetten van de Drôme zullen uw hart veroveren. Natuur, dynamiek, cultuur en rust: alle smaken en leeftijden komen er aan hun trekken.

3 campings gevonden

De Yelloh ! Village campings dichtbij

campings Ardèche

campings Isère

Om te ontdekken
×