Camping Crest

In de tussen de Vercors, Provence en Drôme en vlak bij schitterende natuurparken gelegen stad Crest zult u een onvergetelijke vakantie beleven.

De stad Crest zal u vanaf het allereerste moment weten te bekoren. Vanaf de meer dan 50 meter hoge middeleeuwse donjon, de hoogste van Frankrijk, kunt u de schitterende landschappen van de Drôme-vallei en de straatjes van de middeleeuwse binnenstad overzien. U kunt er zelfs abseilen aan een dubbel touw! Neem tijdens uw campingvakantie in Crest een paar uur de tijd om de steile straatjes van de oude stad te verkennen. U vindt er prachtige sfeervolle gebouwen en markten met de lekkerste streekproducten. Hier hebt u het gevoel terug te reizen in de tijd!

Campingvakantie Crest

Een campingvakantie in Crest betekent ook dat u verrukkelijke culinaire specialiteiten kunt proeven! Lekkerbekken zullen genieten van de ‘Couve’, een soort zandtaartje met sinaasappelsmaak, en de moedigen onder u kunnen zich wagen aan de ‘Défarde’, een gerecht op basis van lamspens.

Crest is ook een stad van ambachtslieden en kunstenaars: in de talrijke straatjes van het stadscentrum vindt u talrijke kunstgalerieën. Misschien neemt u wel een origineel vakantiesouvenir mee naar huis!

Het erfgoed, de bijzondere sfeer en de charme van deze stad worden alom geprezen: Crest wordt door de Michelingids beschouwd als één van “de 100 mooiste plekken in Frankrijk die het omrijden waard zijn”. Dit is écht de authentieke Drôme! 

Ook de omgeving is prachtig: vanuit Crest stapt u direct het Regionaal Natuurpark van de Vercors binnen en de stad is dan ook de ideale uitvalsbasis voor vele wandelingen in schitterende natuur. U kunt er een wandeling maken van een paar uur of gewoon lekker langs de oever van de Drôme slenteren. Laat u betoveren door een van de meest natuurlijke en ongerepte rivieren van Europa…

×