Camping Montélimar

Criteria wissen
De authentieke en verrassende hoofdstad van de nougat heet u welkom. Tussen Marseille en Lyon, aan de voet van het massief van Vercors en vlak bij de Ardèche ontvangt de stad Montélimar u tijdens uw campingverblijf. De ligging van Montélimar, langs de mythische Route nationale 7, maakt het een ideale vakantiebestemming. Lavendelvelden, de mediterrane zon, zingende cicaden en de typische architectuur... Het lijdt geen twijfel: de poorten van de Provence staan wijd voor u open!

Uw zoekresultaten: 3 Campings

Campingdorpen Drôme

Vakantie op een camping Montélimar 

Zowel de mens als de tijd hebben hun stempel op Montélimar gedrukt. De stad heeft altijd bezoekers kunnen aantrekken en charmeren. Elke wandeling in het stadscentrum van Montélimar is een reis door de tijd: van het trotse kasteel van Adhémar tot de renaissancegebouwen, de verlichte gevels van de herenhuizen en, niet te vergeten, het museum van moderne kunst.

Uw campingverblijf in Montélimar staat in het teken van de geuren, smaken en aroma's van de zomer. Een bezoek aan de markt mag hier zeker niet ontbreken! Wanneer u op deze plaats vol leven en ontmoetingen langs de kraampjes struint, wordt u omringd door de geuren van de Provence, de kleuren van de zomer en de zuidelijke accenten.

Van uw verblijf in Montélimar keert u vast en zeker terug met enkele van de beste streekproducten: warme en zoete honing, geurige geitenkaas, knoflook uit de Valdaine-vlakte, smakelijke olijven uit Nyons of fruitige wijn van de heuvels rond Montélimar.

Een bezoek aan Montélimar tijdens uw campingvakantie is niet volledig zonder dat u van de beroemde nougat hebt geproefd! Deze lekkernij wordt gemaakt van eieren, honing en amandels en is het symbool van deze stad. Het traditionele recept van nougat is beroemd tot ver over de grenzen heen!

Camping Montélimar

De stad Montélimar maakt heel wat plaats vrij voor groen: in de tuin der geuren brengen thijm, rozemarijn, basilicum, vijgenbomen en lavendel u in vervoering; het stadspark, met zijn idyllische charme, toont u een ander gezicht van Montélimar.

×