Camping Domaine Provençal

Dieulefit, Drôme

« Charme, natuur en authenticiteit in het hart van de Provençaalse Drôme »

8.7 10 554 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Domaine Provençal

Toe aan een adempauze? Op zoek naar een plek om met vrienden of familie in alle rust vakantie te vieren? Zin om van de zon te genieten en naar het gezang van de cicaden te luisteren? Dan lost het Yelloh! Village Domaine Provençal moeiteloos al uw verwachtingen in! U valt meteen voor de charme van deze camping op mensenmaat, een heuse oase van groen in het dorpscentrum van Dieulefit.

 

Wat u mag verwachten: een verwarmd zwembad met peuterbad, een gezellige bar, een gepersonaliseerd onthaal en vooral buitengewone accommodaties.

 

Houdt u van originaliteit? Dan hebt u keuze zat: woonwagens, hooggelegen hutten … Verkiest u luxe? Dan zijn onze standingvolle cottages met spa helemaal uw ding.

 

Hebben we u overtuigd? Afspraak in de Drôme dan voor een zalige vakantie!

Daar word je blij van

 • Een buitengewone ligging in het hart van een van de mooiste dorpen van de Provençaalse Drôme: Dieulefit
 • Een boomrijk natuurkader met een rustgevende, relaxte sfeer
 • Activiteiten voor de hele familie: wandel- en fietstochten, yoga, aquagym, oriëntatieloop …
 • Een receptie die altijd tot uw dienst staat: gepersonaliseerd onthaal, toeristische informatie, tips …
 • Een ruime keuze aan kwaliteitsaccommodaties en accommodaties : hooggelegen hutten, woonwagens, cottages met spa …
Open van 03/05/2021 tot 31/10/2021
Onze receptie: +33 (0)4 75 49 94 36

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Nieuwe cottages

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Dolce far niente, de zon en waterpret: het staat allemaal op het programma tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village Domaine Provençal! Vakantie betekent ontspanning: neem dus een duik in het verwarmde zwembad of geniet van een siësta op een ligstoel in de zon. Of verkent u liever enkele waterrijke plekjes in de omgeving? Op dan naar de Lez, een heerlijke rivier!

Kinderen en tieners

Meer weten?

Zijn uw kinderen nieuwsgierig van aard? Sportief aangelegd? Houden ze van plezier en nieuwe vrienden maken? Dan voelen ze zich vast de koning te rijk op camping Domaine Provençal! ’s Ochtends lekker stuiteren op het springkasteel, ’s middags ravotten op de speelweide en ’s avonds eindigen bij het zwembad: klinkt als het recept voor een onvergetelijke vakantie, toch!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Hoe stelt u zich uw vakantie voor? Sportief of relaxt? Wat u ook verkiest, op camping Domaine Provençal vindt u beslist uw gading. Dankzij het uitgebreide activiteitenaanbod hebt u keuze te over. Zullen we vast even uw dagprogramma bekijken?

Diensten

Meer weten?

We willen uw verblijf op camping Domaine Provençal zo aangenaam mogelijk maken. Vandaar ons voorstel: zullen wij gewoon voor alles zorgen? En daarmee bedoelen we dus echt alles: van de receptie over de praktische infrastructuur tot en met de bar ter plaatse. Vertrouw gewoon op ons en ontspan ...

In de omgeving

Meer weten?

U verblijft in het hart van de Provençaalse Drôme? Gaaf! Dat is een uitgelezen kans om de parels van deze streek te ontdekken. Geschiedenisfanaten kunnen hun hart ophalen aan de mooiste kastelen en natuurliefhebbers zijn in de wolken met de prachtige landschappen bij het meer van Le Pas des Ondes. Bezoekt u liever enkele pittoreske steden? Ook daar ontbreekt het niet aan. De Drôme bezoeken is … een droom die uitkomt!

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×