Het zwemparadijs op camping Domaine Provençal

Dolce far niente, de zon en waterpret: het staat allemaal op het programma tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village Domaine Provençal! Vakantie betekent ontspanning: neem dus een duik in het verwarmde zwembad of geniet van een siësta op een ligstoel in de zon. Of verkent u liever enkele waterrijke plekjes in de omgeving? Op dan naar de Lez, een heerlijke rivier!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Zwembad
  Verwarmd zwembad

  Beleef heerlijke momenten in het zwemparadijs

  Wedden dat u later met veel plezier aan deze campingvakantie terugdenkt? Vooral de momenten bij het zwembad blijven u vast bij. De jongste die in het peuterbad ontdekt hoe leuk het water is. Grote broer en zus die in het verwarmde zwembad eindelijk leren zwemmen. Papa die onvermoeibaar de schoolslag demonstreert. En of ze het snel leren! Ondertussen hebt u zich comfortabel op een ligstoel neergevlijd en geniet u van de zon die uw zomerteint nog even bijwerkt. Wat kan vakantie toch zalig zijn.

  Genieten van de rivier bij de camping

  Zin om een keertje in de vrije natuur te zwemmen? Dan kunnen wij u een fantastische plek aanbevelen: de Lez. Een dagje met de hele familie bij deze rivier wordt gegarandeerd een succes! Wat hebt u nodig? Een lekkere picknick met streekproducten, badlakens zodat u languit in de zon kunt liggen, een bal om met vrienden of familie een partijtje volleybal te spelen en een fototoestel om deze prachtige momenten te vereeuwigen. Uw uitstapje naar de rivier belooft onvergetelijk te worden!

  ×