Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine Provençal Dieulefit, Drôme

« Charme, natuur en authenticiteit in het hart van de Provençaalse Drôme »

8.7 10 462 scores Recensies

Beoordelingen camping Domaine Provençal

Vandaag de dag zijn commentaren en meningen van doorslaggevend belang bij het kiezen van een vakantiebestemming. Daarom vindt u op deze pagina alle beoordelingen over camping Domaine Provençal. De staat en het voorkomen van het domein, het comfortniveau van de accommodaties, het dienstenaanbod ter plaatse, de aangeboden activiteiten, de toeristische troeven van het departement Drôme … Alle authentieke beoordelingen van de vakantiegangers die al in het Yelloh! Village Domaine Provençal verbleven, vindt u hier terug. Heel transparant dus! Deze mensen stelden hun vertrouwen in onze camping. U ook?

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

462 scores
8.7 /10
G
Uit Uithoorn
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/09/2020 tot 25/09/2020

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Netjes, compleet en vriendelijk personeel. Vlakbij het dorp. Welkoms pakket met rose bij aankomst.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Eric
Uit Odijk
6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 05/09/2020 tot 19/09/2020

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Enorme relaxte en centraal gelegen camping in het mooie Dieulefit!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Bernardina
Uit Nymegen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 30/08/2020 tot 31/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Prima camping, gastvrij personeel, schoon sanitair, dichtbij het stadje (Dieulefit) jammer dat er maar weinig vrije kampeerplaatsen zijn
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Leendert
Uit Emmeloord
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/09/2020 tot 06/09/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Heel leuke rustige camping Goed sanitair Op loopafstand van het gezellige plaatsje Dieulefit
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Pi
Uit Sz handel
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 31/08/2020 tot 01/09/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Best Village Team, Over het algemeen reageer ik niet op review verzoeken dan alleen als er zich in mijn optiek iets afwijkends voordoet. Een onprettige ervaring bijvoorbeeld. Op de vraag van de receptioniste hoeveel nachten wij van plan waren om te blijven antwoordden wij dat we dat nog niet wisten. Vervolgens ontspon zich een nogal ongemakkelijk gesprek waarbij het er op neer kwam dat we elke dag dan maar moesten melden of we bleven of gingen. Naar ons gevoel sprak daar het nodige wantrouwen uit. De volgen) de dag zijn we dus vertrokken. Voor het overige, vriendelijk verzoek mijn contactgegevens uit uw bestand te verwijderen en mij dus geen berichten meer te sturen. Tot slot, als u gepersonaliseerde berichten wilt sturen zorg dan dat er een correcte aanhef vermeldt wordt: is wel zo zorgvuldig... Met vriendelijke groet, P. I. van Braam
...
Lees het vervolg
Antwoord van de camping
Goedendag, Wij hebben uw review ontvangen en zijn verbaast over uw mening. Onze receptioniste Olga is in opleiding en ze heeft zich wellicht in het Engels verkeerd uitgedrukt? Als wij lastminute gasten ontvangen vragen we inderdaad hoe lang ze willen blijven. Er is absoluut geen moment geweest waarop wij u niet hebben vertrouwd. We hadden nog genoeg ruimte op de kampeerplekken dus u had zeker langer kunnen blijven. Wij bieden u onze excuses aan en hopen desalniettemin dat de camping en zijn ligging u zijn bevallen.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
1 /10
Campingdorp : Geen mening
Accommodatie : Geen mening
Zwembad : Geen mening
Diensten : Geen mening
Eduard
Uit Weert
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/08/2020 tot 21/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Goede service, goed zwembad. Fijne locatie, alle winkels dichtbij, terwijl de camping savonds lekker rustig is. Alles was top. Enige belangrijke verbeterpunt is het grasveldje voor onze stacaravan. Deze was erg hobbelig en slecht onderhouden.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Luuk
Uit Soest
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 31/07/2020 tot 07/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Rustige camping, leuke accomodaties, schoon sanitair en vriendelijk personeel, zaten in een tent met alles er op en eraan
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Kim
Uit Mechelen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 24/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Cabanne is proper, maar privégedeelte is heel klein. Uitzicht is achterkant van andere Cabanne. Camping voornamelijk voor Franstalige bezoekers. Zwembad is heel klein. Veel te duur voor wat het is.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
5 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Sidney
Uit Lokeren
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/08/2020 tot 08/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Zeer leuke camping met rustige omgeving. De premium bungalow was schitterend !!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Sabine
Uit Haarlem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 25/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Heerlijke cottage voor een relaxte vakantie
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
×