Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Domaine Provençal

Dankzij zijn bevoorrechte ligging biedt camping Domaine Provençal zijn gasten een ruime keuze aan activiteiten in de vrije natuur: paardrijden, trektochten, kanoën/kajakken, klimmen … U vindt het vast enig! Ook de kids genieten in de kinderclubs van de natuur. Ze bouwen hutten op de oever van de rivier, gaan op verkenning in de omgeving … In de Drôme is het écht ‘back to basics’. 

  Onze kinderclubs

  Zijn uw kinderen nieuwsgierig van aard? Sportief aangelegd? Houden ze van plezier en nieuwe vrienden maken? Dan voelen ze zich vast de koning te rijk op camping Domaine Provençal! ’s Ochtends lekker stuiteren op het springkasteel, ’s middags ravotten op de speelweide en ’s avonds eindigen bij het zwembad: klinkt als het recept voor een onvergetelijke vakantie, toch!

  • Club Kids & Juniors:
   5-12 jaar
   Hoogseizoen

   Plezier maken, lachen, nieuwe vrienden maken, rennen, springen, leren, spelen … Dit is wat uw kroost in de Kids-Juniors club mag verwachten:

   • Spelactiviteiten
   • Sportieve activiteiten

  Ouverture des clubs enfants

  De kinderclubs zijn uitsluitend in het hoogseizoen open, 5 dagen per week.

  Onze activiteiten

  Hoe stelt u zich uw vakantie voor? Sportief of relaxt? Wat u ook verkiest, op camping Domaine Provençal vindt u beslist uw gading. Dankzij het uitgebreide activiteitenaanbod hebt u keuze te over. Zullen we vast even uw dagprogramma bekijken?

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Pottenbakken
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Speelzaal
  Pingpongtafels
  Petanquebaan

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 35km
  Canyoning / rafting 40km
  Klimlessen 20km
  Tennislessen 500m
  Paintball 5km
  Paragliding 30km
  Avonturenpark 5km
  Tochtjes te paard of met de pony 5km
  Boogschiet 5km
  Mountainbike / Freeride 10km
  Ruitercentrum 5km
  Golf 25km
  Bioscoopzaal 2km
  Tennisplein 100m

  Leuke activiteiten voor de hele familie

  U krijgt niet de kans om u te gaan vervelen tijdens uw vakantie. Wat staat er allemaal op het programma? Een partijtje pingpong om in beweging te komen, enkele baantjes in het zwembad om de opwarming voort te zetten, een korte yogasessie op de oever van de rivier om tot rust te komen, een sessie aquagym om in het ritme te blijven … En wat dacht u van een mooie overwinning op het petanquetoernooi om de dag in schoonheid te besluiten?

  Tal van activiteiten in de omgeving

  Zin om enkele buitenactiviteiten in de omgeving van de camping te ontdekken? Een uitstekend idee! Waar wilt u mee beginnen? Een touwenparcours? Daar beleeft de hele familie plezier aan. Daarna weet u uw reisgenoten misschien tot een partijtje paintball te verleiden? Dat is altijd lachen! Zin in een originele activiteit? In de omgeving van de camping vindt u er zelfs twee: u kunt als een heuse Robin Hood leren boogschieten of – voor het geval u liever meteen op de absolute top mikt – een initiatie klimmen volgen. Bevalt het programma zo’n beetje?

  Ontdek de Drôme op een andere manier

  In Dieulefit vertrekken heel wat wandelwegen en fietsroutes: ideaal om op uw eigen ritme de omgeving te verkennen! Vertrek langsheen de rivier en bewonder de bergen van Le Poët-Laval, La Lance en Miélandre. Het prachtige landschap weet u ongetwijfeld te verrassen! U kunt de Provençaalse Drôme overigens ook te paard verkennen. Maar nu moet u natuurlijk al uit drie alternatieven kiezen … Wandelen, fietsen of paardrijden: wat zal het worden?

  ’s Avonds is het feesten geblazen!

  Na zonsondergang is het tijd voor de avondanimatie op de camping. U bent een echte muziekkenner? Overtuig ons van uw talent tijdens de muziekquiz! Geniet u liever gewoon van muziek terwijl u een lekkere cocktail drinkt? Dan zijn de concertavonden helemaal uw ding! En ook aan de lekkerbekken wordt gedacht want tijdens het hoogseizoen staat er elke week een mosseldiner op het programma! Niet te versmaden …

  ×