De diensten van camping Domaine Provençal

We willen uw verblijf op camping Domaine Provençal zo aangenaam mogelijk maken. Vandaar ons voorstel: zullen wij gewoon voor alles zorgen? En daarmee bedoelen we dus echt alles: van de receptie over de praktische infrastructuur tot en met de bar ter plaatse. Vertrouw gewoon op ons en ontspan ...

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Conciërgedienst
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 100m
  Kapper 500m
  Geldautomaat 200m
  Kruidenier / Supermarkt 200m
  Internationale dagbladen 200m
  Restaurant 200m

  De receptie: tot uw dienst!

  De Drôme is een schitterende regio die echt de moeite waard is! Aarzel niet om bij het plannen van uw excursies in de Provençaalse Drôme de hulp in te roepen van het receptieteam van camping Domaine Provençal. Onze medewerkers helpen u met veel plezier op weg! Bij de receptie vindt u ook een postbus en kunt u allerlei dingen huren: mountainbikes, een babykit, een koelkast … Hartstikke handig!

  De infrastructuur die u nodig hebt

  De camping heeft overal aan gedacht om u een zorgeloze vakantie te garanderen. Maak gebruik van de wasruimte met wasmachines en droogtrommel, het sanitair met wasbakken voor de vaat, een bibliotheek met heel wat boeken … Voor gezelligheid moet u in de bar zijn! Onze teams bereiden er lekkere cocktails en verrukkelijke ijscoupes. Breng dus zeker de hele familie mee! Jawel, het wordt een geslaagde vakantie bij Yelloh! Village!

  ×