Camping Grignan

Criteria wissen
Grignan, tussen Montélimar en de Mont Ventoux, ontvangt u in een ongerepte natuurlijke omgeving. Een verblijf op een camping in Grignan voorziet uw vakantie van duizenden kleuren en aroma's. Grignan, een versterkt dorp op een heuveltop, rijst trots op boven de lavendelvelden, wijngaarden en bosrijke parken.

Uw zoekresultaten: 3 Campings

Campingdorpen Drôme

Vakantie op een camping Grignan

Het beroemde kasteel van Madame de Sévigné kijkt uit over de stad en herbergt talrijke kunstcollecties die u tijdens uw vakantie kunt bezichtigen. Oorspronkelijk was het gebouwd als een versterkt kasteel, maar na de Franse Revolutie werd het herbouwd als buitenverblijf in renaissancestijl.

Laat u bekoren door de architecturale charme en geschiedenis van de prachtige collegiale kerk van Saint-Sauveur. Aanleunend tegen de rotsflanken weerspiegelt de renaissancearchitectuur van de kerk die van het kasteel. Grignan is een stad met een authentiek karakter en beschikt over een sterk historisch, architecturaal en natuurlijk erfgoed dat u zal bevallen vanaf de eerste dag van uw campingvakantie. De streek rond Grignan telt talrijke dorpjes met een onweerstaanbare charme. U kunt ze ontdekken tijdens wandelingen te midden van een hartverwarmende Provençaalse omgeving. Laat u verleiden door de charme van de typische dorpjes uit de streek rond Grignan, omringd door een ongerepte natuur ...

Vertrek niet zonder de specialiteiten van de streek te hebben geproefd. Op de traditionele markt op het dorpsplein kunt u verse streekproducten kopen. Geniet van de heerlijke smaak van de truffel of ontdek de verbazingwekkende combinatie van pompoenbrood met een stukje verse geitenkaas.

Camping Grignan

Op vakantie vertrekken naar een camping in Grignan, dat is kiezen voor een vakantie vol ontdekkingen en verwondering. In een ideaal klimaat zorgt het warme licht van de Provence heel uw verblijf lang voor een hartverwarmende sfeer.

×