Camping Buis-les-Baronnies

Kom tijdens uw campingvakantie Buis-les-Baronnies verkennen, een charmant dorpje, omringd door weiden en olijfgaarden in het hart van de Provençaalse Drôme.

In de gemeente Buis-les-Baronnies, gelegen midden in de groene natuur, omringd door olijf- en wijngaarden, linden en abrikozenbomen, kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen.

Buis-les-Baronnies is beroemd onder bergbeklimmers en heeft talloze parcoursen te bieden: spanning en sensatie gegarandeerd! Liefhebbers kunnen zich uitleven met via ferrata op de rots van Saint-Julien, een van de grootste van Frankrijk en zelfs van Europa.

Campingvakantie Buis-les-Baronnies

Via allerlei apen- en loopbruggen en beklimmingen verkent u deze bijzondere plek en kunt u het uitzicht bewonderen over de olijfgaarden van Buis-les-Baronnies en de Mont Ventoux.

Ook in Les Gorges d’Ubrieux, op slechts 3 km van het dorp, vindt u diverse klimroutes, liefhebbers zijn gewaarschuwd! Anderen kunnen genieten van een bad in het kristalheldere water van de Ouvèze, een ideale plek om te picknicken!

Maar Buis-les-Baronnies heeft nog heel veel andere mogelijkheden op sportgebied. Ga bijvoorbeeld mountainbiken op een van de parcoursen die vanuit Buis vertrekken en geniet van het landschap en de kleuren van de Provence. Het is ook mogelijk om via een van de paardrijcentra in de streek een lange tocht te paard te maken.

De camping in Buis-les-Baronnies ligt dicht bij Vaison-la-Romaine, de beroemde Gallo-Romeinse stad en bij Nyons, dat beroemd is voor haar olijventeelt, dus ook een bezoek aan die charmante plaatsen ligt binnen de mogelijkheden.

×