Camping Bourdeaux

Een bezoek aan het sfeervolle, hoog in de Drôme gelegen dorp Bourdeaux mag tijdens uw vakantie beslist niet ontbreken.

Ontdek tijdens uw campingvakantie in Bourdeaux de authentieke Drôme! Tussen de Vercors en de Provence en tussen bergen en bossen verbindt dit sfeervolle dorpje op fraaie wijze twee totaal verschillende en bijzonder aantrekkelijke werelden… Kom tijdens uw vakantie genieten van het goede leven in Bourdeaux. Hier vormt levenskunst een onderdeel van het dagelijks bestaan!

Campingvakantie Bourdeaux

Tijdens uw campingvakantie in Bourdeaux leeft u op het ritme van de natuur! Uw vakantie zal een aangenaam intermezzo zijn tijdens welke u in een unieke omgeving weer volop nieuwe energie kunt opdoen. Leef u uit tussen al het groen en de prachtige natuur! Hier kunt u volop genieten van zonovergoten bergen, diepgroene bossen en heerlijk verkoelende rivieren. U bevindt zich midden in een unieke omgeving waar u fantastisch kunt wandelen, kanovaren, kajakken, klimmen en mountainbiken… Deze streek laat zich op ontelbare manieren ontdekken!

Ook het erfgoed is alom aanwezig! Tijdens uw campingvakantie in Bourdeaux kunt u bijvoorbeeld het goed bewaard gebleven oude dorp bezoeken. Hier zijn indrukwekkende kasteelruïnes uit de 12e eeuw zwijgende en fascinerende getuigen uit het verleden die u graag deelgenoot maken van hun geheimen.

Bourdeaux is een waar paradijs voor natuurliefhebbers! De beroemde langeafstandsroute GR9 en het Europese wandelpad “In het spoor van de Hugenoten” lopen door het dorp. Dit is de ideale gelegenheid om een kleine wandeling van een paar uur of een sportievere dagtocht te maken! U ontdekt er schitterende uitzichten op het bos van Saou of het Couspeau-gebergte, de perfecte omgeving voor een siësta of een picknick met de familie…

×