Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Domaine de l’Esquiras

Vallon Pont d’arc, Ardèche

« Familiecamping op een heuvelflank, tussen wijngaarden en lavendelvelden, in het zuiden van de Ardèche »

8.8 10 418 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Domaine de l’Esquiras

La dolce vita in de Ardèche, de mediterrane zon, wijngaarden en lavendelvelden zo ver het oog reikt, de zang van de cicaden, een weelderig groene natuur… Welkom in het Yelloh! Village Domaine de l’Esquiras! Laat u verleiden door de charme van deze kleinschalige camping en geniet van de uitstekende service: een attent team, een aquapark voor de hele familie met een overdekt en verwarmd zwembad, accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien, half-beschaduwde kampeerplaatsen…

 

Ontdek tijdens uw vakantie op deze camping in de Ardèche midden in het dorp Vallon-Pont-d’Arc en op een steenworp afstand van de beroemde Gorges de l’Ardèche de rijkdommen van de regio: daal in een kano de rivier af, bezoek de Caverne du Pont d’Arc, een replica van de Grot Chauvet, of maak een lange wandeltocht… Op camping Domaine de l’Esquiras beleeft u uw ideale vakantie: of u nu van een sportieve, een culturele of een ontspannende vakantie houdt, er is voor elk wat wils! 

Daar word je blij van

 • Op 3 km van de prachtige Gorges de l’Ardèche en de Pont d’Arc, toeristische bezienswaardigheden die u als u in deze regio bent absoluut gezien moet hebben! 
 • Rustgevende en gezellige sfeer op deze kleinschalige camping, ideaal voor families met kinderen
 • Een aquapark met een buitenbad, een overdekt en verwarmd zwembad, een waterglijbaan met twee banen, een peuterbad…
 • Een groot aantal sportieve activiteiten voor de hele familie: kanoën, canyoning, boomklimparcours, wandeltochten, paardrijden…
 • Een persoonlijke ontvangst, een attent receptieteam, verhuur van elektrische auto, kwalitatief hoogstaande dienstverlening en overal op de camping gratis wifi!
Open van 07/05/2021 tot 27/09/2021
Onze receptie: +33 (0)4 75 88 04 16

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Toevoeging van airco in de cottages Oustal

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Zwemmen en lekker luieren aan het water: dat is wat er op uw programma staat tijdens uw verblijf op camping Domaine de l’Esquiras. In het aquapark is aan de hele familie gedacht, zodat iedereen er op zijn eigen manier van het water kan genieten en doen wat hij wil: er is een buitenbad, een waterglijbaan, een overdekt en verwarmd bad, een peuterbad... Zwemt u liever in natuurwater? Ga dan naar een van de vele waterplaatsen in de buurt van uw Yelloh! Village. 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Op camping Domaine de l’Esquiras is aan iedereen gedacht en vooral aan de kinderen: activiteiten, animaties en ontdekkingen… Samen met hun nieuwe vrienden hebben uw kinderen tijdens hun verblijf in de Ardèche de tijd van hun leven. Ontdek snel wat het animatieteam voor hen in petto heeft!

Sport en activiteiten

Meer weten?

De Ardèche is een ongelooflijk mooi departement waar u tal van fantastische momenten zult beleven. Zo vinden op het terrein van camping Domaine de l’Esquiras sporttoernooien en andere animaties plaats, maar ook in de buurt van de camping zijn er tal van openluchtactiviteiten mogelijk… Beoefen met de hele familie uw favoriete sporten en activiteiten! En? Wat staat er deze vakantie bij u op het programma?

Diensten

Meer weten?

Receptie, kleine noodsupermarkt, een restaurant en een bar, verhuur en uitleen van materiaal… Eén ding is zeker, het zal u aan niets ontbreken tijdens uw vakantie in de Ardèche! Ontdek snel welke diensten uw hele familie op camping Domaine de l’Esquiras zoal kan verwachten, voor een vorstelijk verblijf!

In de omgeving

Meer weten?

In de Ardèche bevinden zich vele schatten die u tijdens uw campingvakantie moet gaan ontdekken. Geniet van karaktervolle dorpen, niet te missen bezienswaardigheden en grandioze landschappen, en laat u betoveren door de bijzondere charme en de ongerepte schoonheid van deze prachtige regio in het zuiden van Frankrijk…

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×