Camping Sampzon

En u, waarom brengt u uw vakantie door in Sampzon?
Zin om te genieten van de buitenlucht, een zwempartijtje, een fikse wandeling, een kanotochtje of een namiddag vissen? Hoog tijd om zich te herbronnen? Boek dan meteen uw vakantie in Sampzon! U vindt er al wat u nodig heeft, ideaal voor een rustige of sportieve vakantie.

Vakantie op een camping Sampzon 

Hier vertrekken heel wat wandel-, paard- en mountainbiketochten (waaronder de fameuze GR4), u heeft keuze te over! Sampzon ligt op een hoogte van 120 meter en beschikt dankzij zijn geografische ligging over een grote troef voor kanovaarders. De rivieren de Ardèche, de Chassezac en de Ruisseau de Vallier zijn de belangrijkste waterlopen die door dit mooie plaatsje stromen.

Breng in deze unieke streek zeker ook een bezoek aan het Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche met zijn buitengewone, wilde en zeer uiteenlopende landschappen. Natuurliefhebbers, stippel zelf uw route uit! Even verderop kunt u het fabelachtige panorama bewonderen vanop de Rocher de Sampzon die u op meer dan 449 meter hoogte een weids uitzicht biedt over het hele bekken van Vallon Pont d'Arc en de Gorges de l'Ardèche.

Kiezen voor Sampzon als vakantiebestemming, is kiezen voor een terugkeer naar de natuur!

×