Zwembad en waterpark in camping Domaine de l’Esquiras

Zwemmen en lekker luieren aan het water: dat is wat er op uw programma staat tijdens uw verblijf op camping Domaine de l’Esquiras. In het aquapark is aan de hele familie gedacht, zodat iedereen er op zijn eigen manier van het water kan genieten en doen wat hij wil: er is een buitenbad, een waterglijbaan, een overdekt en verwarmd bad, een peuterbad... Zwemt u liever in natuurwater? Ga dan naar een van de vele waterplaatsen in de buurt van uw Yelloh! Village. 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Lagune
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een aquapark in de openlucht voor alle zwemwensen

  Ziet u het voor zich? U ligt languit in de zon op een zonnebed, terwijl u de gezonde plattelandslucht inademt en van een uitzicht op de groene heuvels geniet. Ondertussen houdt u ook uw kinderen in de gaten die in het water spelen… Het kan op camping Domaine de l’Esquiras! Met zijn buitenzwembad van 140 m², zijn waterglijbaan met twee banen en zijn 800 m² grote zonneterras kunt u het ervan nemen en vermaken de kinderen zich uitstekend!

  Een overdekt en verwarmd zwembad

  Of het weer nu aanhoudend mooi is of een beetje wisselend, de hele familie kan volop genieten van de 330 m² grote overdekte en verwarmde zwemruimte van de camping. Met een overkapbaar recreatiebad van 110 m² met peuterbad voor de kleinsten, een lagune en een bubbelbad kan de hele familie er onvergetelijke momenten beleven. En met een watertemperatuur van rond 27 °C vat niemand hier kou!

  Zwemshorts en lange zwempakken zijn in het zwembadcomplex niet toegestaan.

  In de buurt van de mooiste rivieren van de Ardèche

  Om zo dicht mogelijk bij de natuur te zijn of op zoveel mogelijk manieren van het water te profiteren, zijn er de vele rivieren in de directe omgeving van de camping. De rivier de Ardèche die door de beroemde Gorges stroomt en uitmondt in de Rhône, de rivier de Beaume met zijn 44 km aan wildwater, de Ibie met zijn kristalheldere smaragdgroene water, en de Chassezac met zijn belangwekkende stroomgebied waar het ecologie, flora en fauna betreft... Laat u niet weerhouden en neem een frisse duik te midden van deze schitterende landschappen!

  ×