De diensten van camping Domaine de l’Esquiras

Receptie, kleine noodsupermarkt, een restaurant en een bar, verhuur en uitleen van materiaal… Eén ding is zeker, het zal u aan niets ontbreken tijdens uw vakantie in de Ardèche! Ontdek snel welke diensten uw hele familie op camping Domaine de l’Esquiras zoal kan verwachten, voor een vorstelijk verblijf!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier / Supermarkt
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur elektrische voertuigen
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kapper 2km
  Geldautomaat 2km
  Verhuur van fietsen 2km

  La Pause Gourmande

  Vlak bij het zwembad vindt u restaurant La Pause Gourmande. U bent er van harte welkom! Wij bieden u een aantrekkelijke kaart, met bediening in de zaal of op het schaduwrijk terras, afhaalmaaltijden, thema-avonden… Dat wordt genieten! Hebt u zin in een lekker ijsje, of wilt u een drankje drinken op het terras? Daarvoor kunt u in de bar van de camping terecht!

  Mist u iets voor de picknick tussen de middag? Geen paniek, in de mini-kruidenierswinkel met zijn streekproducten vindt u alles wat u nodig hebt. En voor vers brood en zoete ontbijtbroodjes kunt u bij de receptie terecht (op bestelling). Handig!

  Een klantvriendelijk receptieteam met hart voor de Ardèche

  Reserveringen van activiteiten, inlichtingen en toeristische informatie, een conciërge- en postdienst, overal op de camping gratis wifi, verhuur van een elektrische auto, uitleen van tafeltennisbatjes en petanqueballen… U wordt ontvangen door een familie uit de Ardèche die er trots op is u in de regio te mogen verwelkomen en een attent receptieteam. Redenen genoeg dus om op camping Domaine de l’Esquiras te kunnen vertrouwen.

  Een verblijf in alle rust

  Zin om met de hele familie iets leuks te doen? Leen een gezelschapsspel! Leest u graag een goed boek? Haal er een uit de campingbibliotheek. Wilt u in de vakantie uw favoriete tijdschrift blijven lezen? Bekijk in juli/augustus het kranten- en tijdschriftenaanbod bij de receptie; grote kans dat het er tussen zit. En om het uzelf nog gemakkelijker te maken, kunt u onze wasmachines gebruiken. Op camping Domaine de l’Esquiras bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie!

  ×