Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Domaine de l’Esquiras Vallon Pont d’arc, Ardèche

« Familiecamping op een heuvelflank, tussen wijngaarden en lavendelvelden, in het zuiden van de Ardèche »

8.7 10 313 scores Recensies

De diensten van camping Domaine de l’Esquiras

Receptie, kleine noodsupermarkt, een restaurant en een bar, verhuur en uitleen van materiaal… Eén ding is zeker, het zal u aan niets ontbreken tijdens uw vakantie in de Ardèche! Ontdek snel welke diensten uw hele familie op camping Domaine de l’Esquiras zoal kan verwachten, voor een vorstelijk verblijf!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur koelkast
Waterpunt camper
Internationale dagbladen
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kapper 2 km
Geldautomaat 2 km
Verhuur van fietsen 2 km

Een klantvriendelijk receptieteam met hart voor de Ardèche

Reserveringen van activiteiten, inlichtingen en toeristische informatie, een conciërge- en postdienst, overal op de camping gratis wifi, verhuur van een elektrische auto, uitleen van tafeltennisbatjes en petanqueballen… U wordt ontvangen door een familie uit de Ardèche die er trots op is u in de regio te mogen verwelkomen en een attent receptieteam. Redenen genoeg dus om op camping Domaine de l’Esquiras te kunnen vertrouwen.

Eten en drinken

Vlak bij het zwembad vindt u restaurant La Pause Gourmande. U bent er van harte welkom! Wij bieden u een aantrekkelijke kaart, met bediening in de zaal of op het schaduwrijk terras, afhaalmaaltijden, thema-avonden… Dat wordt genieten! Hebt u zin in een lekker ijsje, of wilt u een drankje drinken op het terras? Daarvoor kunt u in de bar van de camping terecht! Mist u iets voor de picknick tussen de middag? Geen paniek, in de mini-kruidenierswinkel met zijn streekproducten vindt u alles wat u nodig hebt. En voor vers brood en zoete ontbijtbroodjes kunt u bij de receptie terecht (op bestelling). Handig!

Een verblijf in alle rust

Zin om met de hele familie iets leuks te doen? Leen een gezelschapsspel! Leest u graag een goed boek? Haal er een uit de campingbibliotheek. Wilt u in de vakantie uw favoriete tijdschrift blijven lezen? Bekijk in juli/augustus het kranten- en tijdschriftenaanbod bij de receptie; grote kans dat het er tussen zit. En om het uzelf nog gemakkelijker te maken, kunt u onze wasmachines gebruiken. Op camping Domaine de l’Esquiras bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie!

×