Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les 4 Montagnes

Autrans, Isère

« Een natuurvakantie in de bergen van de Vercors, met een waterparadijs en een wellnesscentrum »

8.1 10 307 scores Recensies

Uw vakantie op camping
Les 4 Montagnes

Het Yelloh! Village Au Joyeux Réveil verandert van naam en wordt het Yelloh! Village Les 4 Montagnes, de naam van de hoogvlakte waarop het campingdorp ligt, midden in het Parc Naturel du Vercors.

 

Stel u voor dat u zich midden in een schitterend natuurgebied bevindt, een ongerepte, woeste streek die gelegenheid schept tot ongekende ontdekkingen... Ja inderdaad, u bevindt zich in vakantiedorp Yelloh! Village Les 4 Montagnes! Vanaf deze camping in het departement Isère kunt u de weidse vlakten van de Vercors ontdekken, met spectaculaire rotswanden langs woeste rivieren en schitterende landschappen. Een succesrecept voor een onvergetelijke vakantie in deze Alpenstreek!

 

Camping Les 4 Montagnes is de ideale plek om op adem te komen in de natuur of de open lucht. Alles staat hier in het teken van toegankelijkheid en comfort: het vlakke campingterrein, de topaccommodaties, het wellnesscentrum en het zwemparadijs met waterglijbanen en overdekt zwembad!

Daar word je blij van

 • In de Alpen, midden in de Vercors, in een van de grootste natuurparken van Frankrijk
 • Een aquapark met glijbanen, een peuterbad en een overdekt en verwarmd zwembad
 • Ontspannings- en wellnessruimte met spa, hamam en bubbelbad
 • Topklasse en zeer comfortabele accommodaties met uitzicht op de bergen van de Isère
 • Sportieve activiteiten voor de hele familie: mountainbiken, hondentrektochten, boogschieten…
Open van 12/05/2021 tot 05/09/2021
Onze receptie: +33 (0)4 76 95 33 44

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Te midden van de prachtige natuur van de Vercors ligt het zwemparadijs van de camping Les 4 Montagnes, met een uitzicht van 360 graden over de bergen van de Isère, dat alles heeft om u te bekoren: een overdekt en verwarmd zwembad, peuterbad, glijbaan... Neem de tijd en geniet van momenten vol pret, glijpartijen en veel gespetter!

Wellness

Meer weten?

Beleef ontspannende momenten vol rust in het wellnesscentrum van Yelloh! Village Les 4 Montagnes. U kunt genieten van de weldaden van water en warmte, met een spa, een hamam en een sauna, of u voor een modelage- en een verzorgende behandeling aan de vakkundige handen van onze gediplomeerde wellness-therapeuten overgeven.

Kinderen en tieners

Meer weten?

Een vakantie op de camping Les 4 Montagnes beleef je met het hele gezin! De kinderen zullen een onvergetelijke tijd beleven dankzij de speciaal voor hen georganiseerde animatieclubs! Ze kunnen er meedoen met grote spellen in de buitenlucht, hun artistieke talenten ontdekken, nieuwe vrienden maken en de regio op een andere manier ontdekken.

Sport en activiteiten

Meer weten?

Laat de bergen van de Isère u hun geheimen verklappen en laat u betoveren door de natuur! Hier in Yelloh! Village Les 4 Montagnes kunt u meedoen aan talrijke activiteiten in de buitenlucht, waar ruim baan is voor spanning en sensatie in het schitterende landschap. Paragliden, wandeltochten, mountainbiken, klimmen... Alles is mogelijk!

Diensten

Meer weten?

Op de camping Les 4 Montagnes is aan alles gedacht om uw verblijf nog aangenamer te maken: een restaurant, een bar, een wasserette, conciërgediensten... Alles is aanwezig om u een droomvakantie te bezorgen!

In de omgeving

Meer weten?

Rondom het Yelloh! Village Les 4 Montagnes laat de uitbundige natuur zich van zijn mooiste kant zien. U kunt de regio vanuit de hoogte bekijken door te gaan paragliden of te klimmen, maar u kunt ook bergdorpen zoals Autrans of Villard de Lans gaan bekijken, Grenoble bezoeken of gaan wandelen over de bergpaden van de Vercors.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

 • Adac
 • Alan Rogers
Meer weten?
×