In de buurt van camping Les 4 Montagnes

Rondom het Yelloh! Village Les 4 Montagnes laat de uitbundige natuur zich van zijn mooiste kant zien. U kunt de regio vanuit de hoogte bekijken door te gaan paragliden of te klimmen, maar u kunt ook bergdorpen zoals Autrans of Villard de Lans gaan bekijken, Grenoble bezoeken of gaan wandelen over de bergpaden van de Vercors.

Camping Les 4 Montagnes

61, rue du cornet

38880 Autrans

FRANKRIJK

Ligging

Autrans, 1 km
Luchthaven van Lyon, 100 km
Station van Grenoble, 20 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 45° 10' 32'' Lengtegraad: E 5° 32' 57''

Steden

  Cultuur en identiteit

  De Vercors weet de mensen al sinds de Oudheid te verleiden, te fascineren en te bekoren, en deze aantrekkingskracht heeft zij door de eeuwen heen weten te behouden. Door te kiezen voor een campingvakantie in dit natuurpark dringt u binnen in een zone met een sterke identiteit waaraan vorm gegeven werd door de vele generaties bergbewoners. De heerlijke streekproducten, het wondermooie patrimonium, de huizen hangend over de rivier de Bourne aan het feodale kasteel van Royans of de plekjes waar het verleden - van prehistorische mensen tot Franse verzetsstrijders - het heden ontmoet. Allemaal facetten van een streek waar u meteen weg van zult zijn!

  De streek anders bekeken

  Het Vercors-gebergte leent zich perfect voor extreme sporten. Proef tijdens uw campingvakantie van de vele outdoor-activiteiten: bergbeklimmen, via ferrata op de hoge kalkstenen rotswanden, initiatie parapente, speleologie of canyoning in de kolkende rivieren van dit gebergte. Professionele begeleiders zorgen steeds voor de nodige beveiliging. Ontdek zo deIsère op een andere manier: verticaal, vanuit de lucht of gewoon heel wat intenser ...

  Voor bepaalde activiteiten kunnen we u voordeeltarieven aanbieden.

  ×