Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

Camping Les 4 Montagnes Autrans, Isère

« Een natuurvakantie in de bergen van de Vercors, met een waterparadijs en een wellnesscentrum »

8.6 10 294 scores Recensies

In de buurt van camping Les 4 Montagnes

Rondom het Yelloh! Village Les 4 Montagnes laat de uitbundige natuur zich van zijn mooiste kant zien. U kunt de regio vanuit de hoogte bekijken door te gaan paragliden of te klimmen, maar u kunt ook bergdorpen zoals Autrans of Villard de Lans gaan bekijken, Grenoble bezoeken of gaan wandelen over de bergpaden van de Vercors.

Camping Les 4 Montagnes
61, rue du cornet
38880 Autrans
FRANKRIJK
+33 (0)4 76 95 33 44

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 45° 10' 32''
Lengtegraad: E 5° 32' 57''
Bereken uw route


Ligging
Autrans, 1 km
Luchthaven van Lyon, 100 km
Station van Grenoble, 20 km
Liefhebbers van bergen en gepassioneerde sneeuwsporters kunnen zowel 's zomers als ‘s winters 100% comfortabel kamperen in de Alpen
Ga voor een unieke natuurbeleving en kies voor een campingvakantie in de Vercors. Of het nu zomer of winter is, deze streek zal u zeker bekoren!
Het karaktervolle dorpje Autrans is een echt paradijsje voor natuurliefhebbers ! Zo groen, zo ongerept, zo authentiek ... Het dorp Autrans straalt met zijn weidse landschappen volop rust en stilte uit. Overal om u heen ziet u bergen, schaduwrijke bossen, valleien en kliffen. Geniet van uw verblijf op de camping en haal uw hart op tijdens de vele wandelingen, ontdekkingstochten of excursies in Autrans.
Historisch en wetenschappelijk, modern en klassiek, sportief en ontspannend … Grenoble is een topbestemming. Neem tijdens uw campingvakantie in Grenoble even de tijd om deze prachtige stad te bezoeken. De hoofdstad van de Franse Alpen is namelijk het resultaat van een unieke combinatie van traditie en moderniteit, van sport en spel.
In Villard-de-Lans wacht u een 100% natuurvakantie vol authenticiteit, in een schitterend dorp in de Vercors! Zowel ‘s zomers als ‘s winters is er zoveel te doen… Hebt u behoefte aan een kuur in de natuur, aan een flinke dosis zuivere lucht en authenticiteit? Kies dan voor een vakantie in Villard-de-Lans! Op zo’n twintig kilometer afstand van Grenoble, op de hoogvlakte van de Vercors, wacht Villard-de-Lans op u. Erfgoed, schitterende natuur, geschiedenis… U vindt hier een mengsel van dit alles!

Cultuur en identiteit

De Vercors weet de mensen al sinds de Oudheid te verleiden, te fascineren en te bekoren, en deze aantrekkingskracht heeft zij door de eeuwen heen weten te behouden. Door te kiezen voor een campingvakantie in dit natuurpark dringt u binnen in een zone met een sterke identiteit waaraan vorm gegeven werd door de vele generaties bergbewoners. De heerlijke streekproducten, het wondermooie patrimonium, de huizen hangend over de rivier de Bourne aan het feodale kasteel van Royans of de plekjes waar het verleden - van prehistorische mensen tot Franse verzetsstrijders - het heden ontmoet. Allemaal facetten van een streek waar u meteen weg van zult zijn!

De streek anders bekeken

Het Vercors-gebergte leent zich perfect voor extreme sporten. Proef tijdens uw campingvakantie van de vele outdoor-activiteiten: bergbeklimmen, via ferrata op de hoge kalkstenen rotswanden, initiatie parapente, speleologie of canyoning in de kolkende rivieren van dit gebergte. Professionele begeleiders zorgen steeds voor de nodige beveiliging. Ontdek zo deIsère op een andere manier: verticaal, vanuit de lucht of gewoon heel wat intenser ...

Voor bepaalde activiteiten kunnen we u voordeeltarieven aanbieden.

×