Om het saldo van uw verblijf te betalen Klik hier

De diensten van camping Les 4 Montagnes

Op de camping Les 4 Montagnes is aan alles gedacht om uw verblijf nog aangenamer te maken: een restaurant, een bar, een wasserette, conciërgediensten... Alles is aanwezig om u een droomvakantie te bezorgen!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Aanbieding halfpension
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bakker 400m
  Kapper 300m
  Geldautomaat 300m
  Kruidenier / Supermarkt 400m

  Restaurant

  Hou een korte break in het bar-restaurant van de camping. Proef in een gastvrije en authentieke sfeer plaatselijke specialiteiten en streekgerechten als de gratin du Vercors, een aardappelgerecht uit de oven. In de maanden juli en augustus kunt u ’s avonds rond een glaasje in de bar van de camping van de thema-avonden genieten.

  Onthaal : Conciërgedienst

  Tijdens u hele verblijf op de camping wordt u opgevangen door onze hostesses, die de streek op hun duimpje kennen en alles in het werk stellen om u een onbekommerd verblijf te bezorgen: toeristische informatie, uitlenen van verzorgingsmateriaal voor uw kleine kinderen en zelfs een bibliotheek! De camping biedt u 1001 manieren om de Vercors te verkennen: u kunt een mountainbike of een elektrische Fatbike huren, of, als u liever wandelt, uzelf inschrijven voor een gratis, door de camping georganiseerde hondenwandeling of wandeling met gids. ‘s Avonds kunt u genieten van mooie momenten met de hele familie rond een barbecue op de picknickplaats.

  Diensten in de buurt

  Op 300 meter van de camping (5 minuten lopen) vindt u een slager, restaurant, kiosk, postkantoor, kaaswinkel, fietsverhuurpunt en sportkledingzaak.

  ×