Onze annuleringsvoorwaarden veranderen! Meer info hier

De diensten van camping Les 4 Montagnes

Op de camping Les 4 Montagnes is aan alles gedacht om uw verblijf nog aangenamer te maken: een restaurant, een bar, een wasserette, conciërgediensten... Alles is aanwezig om u een droomvakantie te bezorgen!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Aanbieding halfpension
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bakker 400m
  Kapper 300m
  Geldautomaat 300m
  Kruidenier / Supermarkt 400m

  Restaurant

  Hou een korte break in het bar-restaurant van de camping. Proef in een gastvrije en authentieke sfeer plaatselijke specialiteiten en streekgerechten als de gratin du Vercors, een aardappelgerecht uit de oven. Op de kaart vindt u ook snacks, waaronder sandwiches en salades… en meeneemmaaltijden die u met uw familie of vrienden op het terras van uw cottage kunt nuttigen. In de maanden juli en augustus kunt u ’s avonds rond een glaasje in de bar van de camping van de thema-avonden genieten.

  Onthaal : Conciërgedienst

  Tijdens u hele verblijf op de camping wordt u opgevangen door onze hostesses, die de streek op hun duimpje kennen en alles in het werk stellen om u een onbekommerd verblijf te bezorgen: toeristische informatie, uitlenen van verzorgingsmateriaal voor uw kleine kinderen en zelfs een bibliotheek! De camping biedt u 1001 manieren om de Vercors te verkennen: u kunt een mountainbike of een elektrische Fatbike huren, of, als u liever wandelt, uzelf inschrijven voor een gratis, door de camping georganiseerde hondenwandeling of wandeling met gids. ‘s Avonds kunt u genieten van mooie momenten met de hele familie rond een barbecue op de picknickplaats.

  Diensten in de buurt

  Op 300 meter van de camping (5 minuten lopen) vindt u een slager, restaurant, kiosk, postkantoor, kaaswinkel, fietsverhuurpunt en sportkledingzaak.

  ×