Wellness op camping Yelloh! Village Les 4 Montagnes

Beleef ontspannende momenten vol rust in het wellnesscentrum van Yelloh! Village Les 4 Montagnes. U kunt genieten van de weldaden van water en warmte, met een spa, een hamam en een sauna, of u voor een modelage- en een verzorgende behandeling aan de vakkundige handen van onze gediplomeerde wellness-therapeuten overgeven.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Hammam
  Shiatsumassages
  Massages
  Sauna
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen

  Het wellnesscentrum

  Laat u tijdens u vakantie in de Isère, na een dag van activiteiten, van sport, ontdekkingstochten of vrijetijdsbesteding, heerlijk verwennen in het wellnesscentrum van de camping. Hamam, sauna, bubbelbaden,... Hier wordt absolute prioriteit verleend aan lichaamsverzorging en ontspanning: ons wellnesscentrum is tijdens uw verblijf de ideale plaats om de batterijen weer op te laden.

  Een aangepaste verzorging

  Omdat wij er ons van bewust zijn dat ieder lichaam anders is, met telkens specifieke behoeften, stellen wij iedere vakantieganger een aangepaste verzorging voor in het wellnesscentrum van Yelloh! Village Les 4 Montagnes. U kiest zelf voor de infrastructuur die het best overeenstemt met uw wensen en verlangens. Alles is aanwezig om ten volle te genieten in het wellnesscentrum van de camping en een onvergetelijke ervaring op te doen.

  ×