Zwembad en waterpark: het zwemgedeelte op de camping Les 4 Montagnes

Te midden van de prachtige natuur van de Vercors ligt het zwemparadijs van de camping Les 4 Montagnes, met een uitzicht van 360 graden over de bergen van de Isère, dat alles heeft om u te bekoren: een overdekt en verwarmd zwembad, peuterbad, glijbaan... Neem de tijd en geniet van momenten vol pret, glijpartijen en veel gespetter!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Glijbanen

  Het aquapark

  Groot of klein, sportievelingen of liefhebbers van ontspanning en rust, ieder lid van de familie kan genieten van waterpret in het aquapark van camping Les 4 Montagnes. De ouders genieten van de zomerse zon van Isère en kunnen vanop hun ligstoelen, die opgesteld staan rond het recreatiebad, een oogje in het zeil houden terwijl hun allerkleinsten zich amuseren in het kinderbad. Ondertussen glijden de grotere kinderen erop los op de waterglijbaan of houden zij zich op in het zwembad. Onder het glazen dak van het overdekte en verwarmde binnenbad, in het bubbelbad of zelfs in de kunstmatige rivier, er zijn zovele mogelijkheden om te genieten in het aquapark van de camping!

  Nauwsluitende zwemkleding is verplicht, shorts zijn verboden.

  Het overdekte zwembad

  Met een oppervlakte van 120 m² garandeert het overdekte en verwarmde zwembad van camping Les 4 Montagnes u waterpret tijdens uw hele verblijf. Welk weer het ook is, het bad wordt altijd op een aangename temperatuur gehouden ... Uren van plezier in het vooruitzicht!

  ×