Camping met overdekt zwembad

Ontdek de Yelloh! Village campings met overdekte zwembaden voor eindeloos zwemplezier.

Het hele jaar genieten dankzij verwarmde en overdekte zwembaden

Om volop te kunnen genieten van alle weldaden van het water, bij elk weer en in elk seizoen, zijn de Yelloh! Village uitgerust met overdekte en verwarmde zwembaden. Of u nu kiest voor een vakantie in de bergen, aan zee of op het platteland, uw kinderen kunnen de hele openingsperiode genieten van de zwembaden. Waterpret verzekerd tijdens uw vakantie bij Yelloh! Village.

 

Het is niet langer nodig om te wachten tot het laatste moment en op de laatste weerberichten die uiteindelijk vaak niet blijken te kloppen en alsnog roet in het eten gooien tijdens uw verblijf. Dankzij onze aquaparken met overdekt zwembad kunt u uw vakantie voortaan vooruit reserveren met de zekerheid dat u altijd in de beste omstandigheden kunt zwemmen. In sommige waterparken op onze campings vindt u zelfs een waterspeeltuin en afgeschermde glijbanen, kortom alles wat u nodig heeft voor een gezellig verblijf met uw familie bij elk weertype.

 

Overdekte en verwarmde zwemparadijzen geven u ook alle vrijheid om waar en wanneer u maar wilt op vakantie te gaan. Discussies en compromissen over de keuze voor een verblijf aan zee, op het platteland of in de bergen zijn verleden tijd: zelfs in het binnenland en op hooggelegen gebieden kunt u zwemmen in een warm bad. Ook bent u niet langer verplicht in de zomer te gaan: vanaf nu is het mogelijk om midden in de winter zowel te skiën als te zwemmen!

Hieronder vindt u de complete lijst van Yelloh! Village campings met overdekt en verwarmd zwembad waar u optimaal van uw verblijf kunt genieten.

Voor sommige zwembaden in de Spa & Balneo ruimtes kan een bijdrage worden gevraagd.

57 campings gevonden

campings Aquitaine

campings Auvergne

campings Bretagne

campings Brittany

campings Burgundy

campings Centre Val de Loire

campings Centro Region

campings Franche Comté

campings Languedoc-Roussillon

campings Midi - Pyrénées

campings Normandie

campings Normandy

campings Pays de la Loire

campings Picardy

campings Poitou-Charentes

campings Provence-Alpes-French Riviera

campings Rhône-Alpes

campings The Algarve

×